Takaisin
ILONAN SEIKKKAILUT SUURESSA MAASSA - Sunnuntaina, 21.11.2010 klo 15:43

21.11

Moikka taas!
Isänpäivästä selvittiin kunnialla, ja nyt kohti joulua. Nyt mä oon kans keksiny mitä se valkone on se on lunta, ja se on nii siisti juttu, ku sitä on jo aika pal. Mä tykkää riehuu lumes, ja sit ku sitä menee korvii, ni must tulee iha hullu =)


Täs mä oon jo takapihal

Aamul mä oli pitkäl lenkil ja Hilda ja sen kaveriki oli mukaa, ja ne istus rattikelkois. Sit sen jälkee pääsin vähä takapihal riehuu. Sit olin lenkil bellan kaa. Kotona mä vaan nukuin, ku mul oli vähä tylsää....Siin oli jottai kuvii takapihalt
'
Eilen mä olin koirapuistos. Siel oli tosi kivaa ja siel oli semmonen rottwailer Aada, ja valkone pitkäkarvane saksanpaimenkoira Simo, cairnterrieri Taco ja sit Peppi ja Määä tietty. Me oltii siel koirapuistos varmaa 2 tuntii. Aluks me oltii Pepin kaa samas aitaukses kahestaa, mut sit meiät vietii Tacon, Simon ja Aadan kaa samaa aitauksee. Aada ja mää juostii aluks sitä koirapuistoo ympäri iha sairaan kovaa ja sit kaikki uutki tuli juoksee meiän kaa, ja sit me kaikki juostii sitä puistoo ympäri ja lumi vaa pöllys. Me päästii kyl sit Pepin kaa kyydil takasi, et meiän ei tarvinnu kävellä, ku ei me ehkä oltais ees jaksettu, ku me oltii jo iha hirvee väsyneit... Mä en ees illal enää jaksanu tulla tänne kirjottaa, ku olin nii väsyny...Sit mua alettiii tänää iltapäiväl temputtaa, ja mä tein iha sairaasti temmpui ainaki istu, maahan, ryömi, tanssi, pyöri, hauku, tassu, kutita, koske ja peruuta. Sit mua trimattii kans tos yhtenä päivänä, ja mult lähti aikapal karvaa. Mul tuli kyl aika kevyt olo


Mä osaan kyl nii hyvi nää salsan askeleet, et iha kadeeks varmaa käy.Illal Mä olin lenkil Emilian ja Pipan kaa, ja sit meit koulutettii. Ekaks me käveltii ankkalampi ympäri, ja sit me nähtii siel nuorisoo, ja sit mua vähä pelotti... Mul oli mun mantteli pääl. Pipalki oli kyl mantteli, mut se on vähä erilaisempi ku mul, mut ne on molemmat hurtan merkkisii.

Nyt mun täytyy mennä nukkuu, et kirjottelen taas jokupäivä. Kommentteina vois vaik pistää semmosii aiheit, mist haluisitte et kirjottelisin. Mutta öitä kaikiki niin kaksi- kuin nelijalkaisetkin ystävät!