Takaisin
ILTAHäMYN PENTUPROJEKTI - Keskiviikkona, 06.04.2011 klo 10:16

Eläinlääkärin tarkastuksessa sekä ulkoilua

Pennut kävivät eilen eläinlääkärin tarkastuksessa, eikä mitään yllättävää löytynyt. Purennat oli kaikilla ok ja sydämmissä ei kuulunut sivuääniä. Onnilla oli molemmat kivekset laskeutuneet, Sulolla vaan toinen, mutta silläkin kerkeää vielä hyvin laskeutumaan. Riemulla oli pieni ei-liikkuva napatyrä, jolle eläinlääkäri laittoi kooksi 0,5mm. Synnytyksessä Rilla puri Riemulta napanyörän ihan ihosta poikki niin, että Riemulla vuoti hetken verta navan kohdalta. Eläinlääkäri epäili Riemun napatyrän olevan mahdollisesti pelkkää arpikudosta. Minulla on aiemmin ollut yhdellä pennulla napatyrä, joka painaessa liikkui sisälle ja sitten

Sulo etsiikin nyt taas elämäntilanneperuutuksen vuoksi vielä omaa sopivaa kotiaan. Paljon tuosta kyselyitä on ollut, mutta kun kyseessä on pentu, jonka koti on katsottava seulan läpi, sillä Sulo e ole helppo pentu. Ja vaikka Sulolla on potkua tekemiseen, niin siitä voi myös hyvin helpolla saada aikaiseksi ongelmakoiran. Sulo pörrää ja repii kivasti vetoleikeissä, mutta Sulo pörrää myös kun sitä nostaa syliin, jos se tahtoisi mennä muualle, pörrää, jos sitä ei päästä ulos kun se tahtoisi mennä, Sulo on myös sukunsa tyyliin äänekäs. Kun Kita ja Rilla aloittavat omat raisut leikkinsä kun ollaan koko poppoolla metsässä ja muut pennut hiukan katselevat, että pysyvät hiukan jaloista pois, vetää Sulo isojen mukana hirveällä haukulla säestettynä ja on aivan "geimeissä mukana". Tällä erää Sulo jää tänne meille kasvamaan ja reenaamaan kanssani koiranelämää, tokon sekä koiratanssin alkeita sekä myös jäljen alkeita kunhan lumet sulavat. Katsellaan mikäli Sulolle aikanaan löytyy sopiva koti.

Eilen oli näillä näkymin tämän viikon ainoa aurinkoinen päivä, joten tokihan piti tuon seitsenpäisen koiralauman lisäksi ulkoiluttaa myös kameraa. Joten tässä vielä kuvasatoa pennuista eilen lenkiltä.

Sulo
Ilo
Riemu
Onni

Ilo ja Riemu


Riemu ja taustalla Sulo


Rillan tyyli ohittaa pentu :denti:


Sulo ja Kita, taustalla Onni


Kita ja Riemu


Onni ja Ilo


Ja paljon lisää kuvia löytyy täältä.