BLOGI - Jackeye

Kerran Kolmesti

Kerran Kolmesti -blogi kertoo elämästä ja harrastuksista kolmen hyvin erilaisen, ja toisaalta melko samanlaisten koirien kanssa, sekä niiden ihanien arkipäivien hyvistä ja huonoista puolista. Blogissa pyritään seuraamaan lähietäisyydeltä aktiivisesti harrastamista, kouluttamista sekä ihan vain sohvalla löhöilyä. Lisäksi kirjoittamista varjostaa jälleen alkanut pentukuume. Mukana menossa myös yksi yliaktiivinen yksivuotias ihmistaapero.

Jackeye
Blogin kirjoittana toimii Jackeye. Olen vuonna 1994-syntynyt Nurmolainen nainen. Perheessämme on aina ollut vähintään yksi koira, joten ensimmäisen "oman" koirani sain 12-vuotiaana, Kyseessä oli sijoitusuros rodultaan cockerspanieli. Tämän miehekkeen kanssa ajatus aktiivisesta harrastamisesta koirien parissa lähti kumpuamaan, mutta se puhkesi kukkaan vasta kiinanharjakoira-Ruusan kanssa vuonna 2013.
Kuvittelen vähintäänkin olevani huumorintajuinen, pitkäpinnainen ja ulospäinsuuntautunut ihminen. Jännitän hirveästi aina kaikkea, ja tarvitsen huomattavasti lisää aloitekykyä. Vaikka raskauskilojakin on vielä jälkellä, tykkään urheilla, etenkin näiden nelijalkaisten kanssa.