Takaisin
KIINANHARJAKOIRA ELVIKSEN ELäMää - Torstaina, 01.11.2012 klo 15:22

Ensimmäinen viikko uudessa kodissa

Uusi asukas on Sijoituskoira Elvis on nyt asustellut luonani neljä päivää. Kaikki on ollut uutta ja Elviksen mielestä aika pelottavaakin.
Heti toisena päivänä Elvis jäi yksin hetkeksi kotiin ja kamera jäi nauhoittamaan tilannetta. Kuunnellessani nauhan kuului sieltä sydäntä riipivää ulinaa, joka onneksi kesti vain n.3minuuttia. Selvästi Elvistä pelotti, onhan hän täysin uudessa ympäristössä. Kuitenkin Elvis joka päivä on joitain tunteja yksin ja sitä harjoittellaan kovasti. Yhden kerran on ollu kokonaan hiljaa mutta muina kertoina nauhoitus kertoo heti lähtiessäni alkavasta ulinasta joka kuitenkin joka kerta kestää sen noin kolme minuuttia. Hiukan on vielä hakusessa miten tästä jonkinnäköisestä eroahdistuksesta päästään yli.

Toiseksi pelottavaksi asiaksi on muodostunut autot ja heti ulko-ovesta mentäessä alkava etenkin aamuisin vilkas liikenne. Elvis menee häntä aivan jalkojen välissä ja tärisee niin vietävästi. Heti kun päästään tien toiselle puolelle metsään rentoutuu koirakin ja häntä nousee heilumaan.. Elviksen elämään tulee kuitenkin kuulumaan reissaaminen minun matkassani ja otan hänet joka paikkaan minne vain pystyn mukaan tulevaisuudessa mutta ensin on meillä työn alla myös nätisti vieressä käveleminen vaikka vieressä menee paljon liikennettä. Totuttelua totuttelu mutta uskon vahvasti siihen, että pelko selätetään.

Muuten Elvis on ihana sohvaperuna, viihtyisi sylissä, sosiaallinen ja leikkisä sisällä ja aivan mahtavan näköinen kaveri. Tulevaisuudessa on Elviksen homma mennä vielä tällähetkellä hänet omistavaan kenneliin vierailemaan kauniin kiinanharjakoira nartun luona, jotta saadaan lisää mahtavia kiinanharjakoiria ;)