Takaisin
KONSTAN KOUKUT - Torstaina, 08.10.2015 klo 17:41

Olen vielä niiiiiin pieni.

Terveisiä täältä pentulaatikosta, täällä minä ja viisi sisarustani köllöttelemme, milloin keskenämme, milloin Esteri-äidin kanssa. Minä synnyin 26.9.2015 Luumäellä ja toistaiseksi olen täällä edelleen, olenhan vielä niiiiiin pieni, vasta 1viikon ja viiden päivän ikäinen.

Kun kasvan isommaksi, minulle on kerrottu, että muutan Iittiin, Kymenlaakson puolelle. Siihen asti kirjoittelen täältä Luumäkeläisestä pentulaatikosta käsin.

Kuten kerroin, minulla on viisi sisarusta, kaksi veljeä ja kolme siskoa ja meistä kaksi on kuparinpunaisia, kuten isä, mutta minä, toinen veljeni ja kaksi siskoani olemme äidinlailla mustia ja meissä on vain hauskat punaiset merkit.

Toistaiseksi maailmani on hiukan rajoittunutta, mutta kun keksin kuinka näillä tappijaloilla kävellään, niin minua ei pidättele enää mikään!
Tulevaisuuttanikin olen miettinyt jo valmiiksi vähän niinkuin ihmislapsetkin miettivät, mitä niistä tulee isona. Minusta tulee ehkä luola- tai jälkikoira. Tai jos ei luonne riitä, niin kunnostaudun ehkä mallin uralle ja aloitan näyttelyt. Olen kyllä miettinyt sitäkin, että mitä, jos en tekisikään mitään edellisistä...
Jos vai makoilisi sohvalla tv:tä katsellen tai juoksentelisi metsissä ihan vain omaksi ja omistajan iloksi.
Ei sitä vielä tiedä, mitä minusta tulee, Komea nyt ainakin, mutta ei sitä vielä tarkkaan tarvitse tietääkään, olenhan vielä niiiiiin pieni.

Terkuin Konsta