Takaisin
KONSTAN KOUKUT - Torstaina, 15.10.2015 klo 15:14

Tätä kasvun hurmaa!

Heipähei täältä pentulaatikosta!

En ole enää niiiiiiiiin pieni, olen vaan pieni, mutta hitsi mä kasvan lujaa vauhtia!
Ikää on nyt 2vk ja 5pv! Hurraa, kohta olen opiskellut koiranelämää jo kolme viikkoa.

Sain kuulla tuossa ohimennen vasemmalla sivukorvallani, että uuden kodin uudet äiti ja iskä on tulossa minua katsomaan pyhäinpäivänä, silloin olen jo 5viikkoa vanha ja ajattelin tehdä vaikutuksen, kun silloin olen ihan koiran näköinenkin.
Toivottavasti en kompastu korviini, tai pure väärästä kohdasta... Pissa väärässä paikassa vois olla kans aika nolo juttu, mutta kai ne nyt ymmärtää, että vaikka en enää olekkaan ihan nakki, niin kaiken opettelu on vasta edessä ja virheitä sattuu kokeneemmillekkin.

Kuulin myös, että yksi siskoistani jää tänne äidin kanssa ja vain yksi veli on vielä kotia vailla. Veikkaisin, ettei ole kauaa, koska ollaanhan me kuitenkin kauheen söpöjä, eikä meitä voi olla adoptoimatta, kun meistä kuvan näkee ja tilaisuuden saa...

Olen myös ajatellut tässä (unien ja ruoan välissä) sitä tulevaisuuden ammattiani.
Ajattelin, että näyttelyissä vois käydä emännän ja kasvatusäidin mieliksi, jos menestystä tulee, muuten siirryn todennäköisesti täysipäiväisesti jälkikoiraksi..

Täällä on vieläkin niin pienet piirit, etten oikein voi kirjoittaa, kun omia ajatuksiani, ja niitäkään ei vielä kauheasti ole, kun ei ole oikein kokemusta mistään, mutta kirjoittelen taas, kun keksin jotakin. Viimeistään sitten kun kuu vaihtuu.

Nähdään, Terkuin Konsta :)