Takaisin
MATKALLA - Maanantaina, 15.02.2021 klo 01:36

Ajatuksia koiran mahdollisesta hankkimisesta

Olen ihminen, joka viihtyy hyvin yksin, mutta ei kuitenkaan tunne itseään yksinäiseksi. Tässä viimeisen, aika erilaisen, vuoden aikana on kuitenkin tullut selkeäksi, että erilaista seuraa olisi kiva olla enemmän. Ja vaikka se tuntuukin hieman itsekkäältä, niin olisi kivaa, jos seurana olisi esimerkiksi koira.

Miksi en sitten ole ainakaan vielä hankkinut koiraa? No suurin syy on se, että pelkään, etten tällä hetkellä pystyisi antamaan sille/hänelle niin hyvää elämää kuin haluaisin. Asun nimittäin melko pienessä asunnossa. Lisäksi vuorokausirytmini on välillä aika vaihteleva.

Tässä ennen mahdollista koiran hankkimista pitäisi siis hoitaa ainakin nuo asiat parempaan reilaan. On toki muitakin asioita hoidettavana, sillä olisi nimittäin esimerkiksi hyvä, jos oma taloudellinen tilanne olisi parempi kuin se nykyisellään on. Sillä vaikka en ainakaan enää tällä hetkellä joudu pohtimaan sitä, että saisiko jotenkin yhdistelylainan, jolla niputtaa ja maksaa pienlainat pois (täällä vinkkejä), niin on itselläni edelleen kyllä paljon ns. turhia laskuja.

Minkälaisen koiran sitten haluaisin? Eniten kiinnostaisi aktiivinen ja hieman isompi koira, mutta ei kuitenkaan kumpaakaan liiallisuuksiin. Tuo tietysti jättää vielä paljon pohdittavaa koiran rodun suhteen, mutta onneksi kuitenkin tällä sivustolla on hyvä tietopankki, jota tutkia.