Takaisin
MEIDäN PIKKUPENTU - Torstaina, 02.08.2012 klo 22:40

Matka alkaa

Meille tulee pentu! Saksanpaimenkoiraa ja pikkiriikkinen ripaus Suomenajokoiraa, eli siis sekarotunen, pörrönen pallero haetaan kotiin 21.8. Fiilistä vois kuvailla ainakin sanoilla: WAU!, JIPII!, IHANAA! (nämä siis tuon meistä kauniimman osapuolen tapoja ilmaista mielentilaansa tällä hetkellä), itse kuvailisin tilaa jännittyneeksi, mutta kuitenkin onnelliseksi. Onhan sitä aiemminkin tullut oltua koiranhankintakuvioissa mukana, nimittäin silloin, kun omat vanhemmat hankkivat ensimmäisensä, eikä tämä päätös ottaa koira tullut nytkään ihan pusikosta.

Mutta joo, mites tätä meiän "perheidylliä", johon uutta jäsentä nyt innolla odotellaan kotiin saapuvaksi, kuvailisi. Meitä on kaksi vielä vuoden verran amk:ssa opiskelevaa nuorta, erittäin eläin- ja lapsirakasta tulevaa nuorisoalan ammattilaista. Meillä on omasta takaa entuudestaan jo kaksi lemmikkiä, nimittäin kaksi neitokakadua, jotka ovat majailleet meillä jotakuinkin vuoden päivät. Tällä hetkellä vielä reilun viikon verran kämpillä majailee myös Parsonrussellinterrieri, jota olemme hoitaneet sen omistajan lomamatkan vuoksi.

Mutta nyt odotus alkaa ja tänne sitten päivitellään, kun on enemmän kerrottavaa kuvien ja muiden tarinoiden kautta! Ensimmäisenähän tässä nyt olisi edessä kaikennäköisten pikkujuttujen hankintaa ja hieman pienimuotoista huonekalujen uudelleensijoittelua, jotta saadaan karvaturrille mukavat oltavat meidän kanssa!