Takaisin
NOEMIE22 - Tiistaina, 29.03.2016 klo 05:37

Pelko koira: geneettinen tai oppimiseen?

Onko se minulle tai kymmenen vuoden todistamme elpyminen hirvittävä vinttikoirakilpailut? Minusta tuntuu, että 20 vuotta sitten, hirvittävä vinttikoirakilpailut ei leegio. Olen nähnyt muutaman tapauksissa mutta, vuosikymmenen, pelkurimainen koira tuli 75 % minun asiakaskunta. Koira on peloissaan-lta ihmiset, muut koirat, ääniä, tuntematon. Kaikki uudet aiheuttaa hänelle kipua. Hän tuntee vaarassa ja hän pahoinpitelyt ennen pidätettynä. Tämä pelko aiheuttaa merkittävää emotionaalista stressiä, että koiran on opittava hallitsemaan, ja valitettavasti se myös johtaa usein kunnossa ahdistusta. I kohtaavat täynnä koiria, joiden omistajat ja muiden koirien kasvattajien on kiinnitetty niitä otsikko "eroahdistusta" vaikka itse asiassa on käynyt ilmi, että tämä ahdistus on yleistynyt ja taustalla on pelko, usein geneettiset. Ahdistuneisuus liittyy pelkoa, se tapahtuu usein, että opettajat sekoitus ahdistusta osoitus mitään suoja- tai.

Pelko on tunne ja käydä laitumella tärkein, koska se liittyy suoraan yksilön selviytymisen. Näin on, että aivoissa on suojella kehon. Kun ihmisen tai eläimen tuntuu vaara, merkit ovat läsnä. Sydän nopeudet, hikoilu laittaa puolestaan oppilaat laajeta, hienhaju muuttuu ja ominaista pelko. Haju näkevät muita koiria, joiden vuoksi on outoa ja tietysti täytyy teeskennellä ettei pelkää koira suhtautumistapa. Jos sinulla on pelko, kehomme pettää meidät meidän haju. Haju selittää myös mahdollinen reaktio siitä Pack, joka voidaan nähdä jaotella-lta vinttikoirakilpailut, kun useimmat pahoinpitelyt peloissaan koira. Jos merkitystä koskaan upotus ilman valvontaa todellinen ammatillinen koiran käyttäytymistä!

Eläintä, joka pelko jäätyy, samalla ½ sekunnilla. Seuraavasti riippuu hänen persoonallisuutensa, hänen kynnystä emotionaalisuus ja sen puolustusmekanismi. Koira voi edelleen jäätyä, pyrkivät pakenemaan tai pyrkivät hyökkäämään. Pelko on suuri geneettinen. Kirjoita esimerkiksi paimen tai vahtikoirat, että on puututtava asiaan, kun vaaraa valittiin reagoimaan nopeasti ja hyökkäys vaara. Jos sama berger tai huoltaja on peloissaan ja puolustusmekanismi on aktiivinen, on mahdollisuudet, että paljon reaktioita aggressiivinen pelko, joita kutsutaan yleisesti "pelko" biter anglosaksinen. Se agressera, koska hän tuntee hyökkäsi.

Valittu varattava kohti muukalaisia koira on geneettisesti ohjelmoitu geeni pelkäävät, että geenin kalastusmaiden tuntematon. Itse asiassa jokainen valinta epäluottamusta pakenevien, varoittaa susi tai muukalainen, susi tai varas liittyi pelko geeni. Geneettinen pelko ei ole kyse vain rotu, mutta valinnan seurauksena.

Reaktiivisuus yksilön tutkinto on tärkeä rooli ilmaus tunne pelkoa. Se on henkinen kynnys ja koira, joka selvittää vastauksensa uhka ja valvoa hänen tunteita pelko puolustusmekanismi. Genetiikka vaikuttaa paitsi väri ja morfologia koira, se myös on tärkeä rooli asteesta reaktion tunteen ilmaus. Pelko voi kääntää yksinkertainen epämukavuutta tai menetys omaehtoista yhteensä paniikki.

Että koira hakattiin tai pahoinpidellä selittää reaktio pelko koira osoittaa olematonta tosiasiallista tietoa koiran käyttäytymistä. Se lohduttaa meitä uskomaan, että tämä ei ole meidän vikamme ja se stimuloi meidän täytyy suojata heikkoja on, mutta se on hyvin kaukana todellisuudesta. Väittää, että aina ongelma Taluttimen toisessa päässä on utopia. Koira, joka pelkää, ei ole arka eikä aggressiivinen... vaikka koira ähkii ja puree! Ujous ja pelko ovat eri tunteita. Todellinen aggressiivisuus on patologian.

Koira kehittää kaksi luetteloa hänen aivot: mikä on tuttu ja mikä ei, tuttu tai tuntematon. Pelko voi aiheuttaa epämukavuutta päin, mitä ei tunne. Tämä yksinkertainen vaiva on huomattava aine kielenkäyttö-lta koira, joka pyrkii välttämään tai se näyttää merkkejä kuten haukotus, haistaa maahan, etsiä muita tapa, jne. Koira, joka pelkää usein olla paljon enemmän äärimmäisiä signaaleja.

Jos koira on aktiivinen puolustusmekanismi robe persun, se on altis hyökkäyksille, kuin välttää tai paeta. Koira, joka pelkää, ei ole eroa pizza toimitus, paketti posteljooni, tekijä ja todellinen konna. Nämä ihmiset ovat kaikki tuntematon ja pelko reagoi koira.

Erilainen vinttikoirakilpailut ihmiset voivat välttää kosketusta ihmisiin jos hän tuntee kipua. Koiran on oltava siellä ja sub