Takaisin
OMAN ARKENSA SANKARIT - Lauantaina, 26.07.2014 klo 20:53

Jaa kysytkin vielä?

Kyllä, vaikka juuri muutamia tunteja sitten laitoin edellisen postauksen, koirallisessamaailmassani uudet tuulet puhaltelevat vähän väliä! Ja senpä takia tulee lisää kirjoittamisen arvoista asiaa.
Elikkäs... Äitipuoleni oli tutustunut kahteen noin viiskymppisiin ihmisiin joilla sattuu olemaan kaksi koiraa. Kutsun nelijalkaisia "rinsessoiksi" koska koirat ovat kyllä narttuja, mutta kaukana prinsessoista. Koira number one on sekarotuinen ja nimi on Lilla. Täyttää elokuussa viisi vuotta. Vain hieman nuorempi kuin Onni! Lilla muuten muistuttaa käyttäytymiseltään ja luonteeltaan muutenkin todella paljon Onnia.
No, se tärkein juttu tässä onkin se koira number two. Peppi. Bokseri joka kävi tänään mätsärissäkin. Pesinkin sen eilen sitä varten. :D Peppi on muistaakseni täyttänyt neljä vuotta. Narttu on aika kova höseltäjä mutta ei haittaa.
Kummaa kyllä, kun kävimme perheen kanssa jäätelöllä ja katsomassa kyseisiä rinsessoja, Pepin omistaja kysyi minulta että olenkos koskaan esittänyt koiraa? Vastasin tietenkin totuuden mukaisesti että en, mutta kaverini lapinkoirien kanssa olen kyllä reenannut. Seuraava kysymys olikin sitten: "Haluisitko sää joskus esittää koiraa?" No totta fretissä haluaisin! Kysyikin vielä.. Tuttava sitten sanoi et "Sää muuten lähdet mun kanssa Nokialle näyttelyyn sen koiran kanssa! Näät miten esitetään, ni meet sitten kehään sen kaa joskus syksyllä". Minä siinä sitten yritin olla mahdollisimman neutraalin näköisenä, oli muuten hankalaa olla innostumatta liikaa!! Mää pääsen esittään aivan ihanaa bokseria! Tää on aivan ihanaa. Siskokin kyl tulee mukaan sinne näyttelyyn mut anyway. Eipä paljon haittaa. :) Kuinkahan siistiä tästä oikeesti tulee? Jos mää pääsisin vaikka messariin sen dogin kaa. No, okei. Aika kaukainen haave, mutta saahan haaveita olla? Kuten sanon: Uskon taikuuteen, toiveisiin ja mahdottomiin unelmiin. Ja ehkä tää on sellanen mahdoton unelma joka käy toteen? Toivon niin...
Ja kumma kyllä... Vaikka en ikinä oo boksereista niinkään piitannu niin kappas. Nyt ne hyppäs yhdeks mun lempiroduks. :3 (joita ovat muuten tolleri, corgi ja bokseri)

Koirilla ei mitään asiaa tällä kertaa. :D
Joten...

Haukahduksin: Oman arkensa sankarit pikku-himmel, Onnuska ja Laikkuihme

Muutamia bokserin kuva (google kuvahaku):
- http://www.laku-bokseri.net/wp-content/uploads/2010/12/laku_front.jpg
- http://3.bp.blogspot.com/-S9S8BZDdKqU/UIANZcsw86I/AAAAAAAAB-c/1n7w90ivuj8/s1600/IMG_2457.JPG
- http://digi-kuva.fi/files/bonnier-dif/imagecache/bp_photo_630xX/bp_photo/kiho_hyppy.jpg