Takaisin
POPI KULTAINENNOUTAJA - Maanantaina, 19.03.2012 klo 21:32

Treenailua

Nyt olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja miettinyt miten pitäisi treenata ,että saisi tuloksia aikaan. Koska emme ole käyneet Popinan kanssa paikallisen koira yhdistyksen missään koulutuksessa tai käynyt edes seuraamassa jonkun TOKO tai agility treenejä. Jos kesällä paikalliseen koira harrastus yhdistykseen tulee jokin kurssi nuorille tai esim. jokin aktivointi kurssi niin meisti on menossa aika varmasti.
Ohitukset ovat hakusessa ,koska täällä korvessa ei tarvi juuri koskaan ohitella kettään. Tätä taitoa pitäsi mennä reenaan varmaan kylille. Myös parkkis tottista pitäsi harrastaa.
Lauantaina kävimme pitkällä pyörätie lenkillä ,mutta tällä viikollakin ois tarkoitus harrastastaa piiitkiä lenkkejä. Tänään suunnitelma tosin meni pieleen ,koska taivaalta tuli välillä räntää välillä aivan sadetta. Perjantaina kun kävin äipän kans naapuri kunnassa ,niin sieltä urheilukaupasta löysin Salomonin GoreTex jalkineet ,toiset. Myös softshell housut. Kenkiä en ole vielä raaskinut käyttää ,koska joka paikka on kuras. Housuja olen muutaman kerran kokeillut ja hyvät olivat.