Takaisin
RöLLIN TOILAILUJA - Maanantaina, 04.10.2010 klo 18:04

my family...

Minut siis haettiin eläintensuojeluyhdistyksestä nykyiseen kotiini kotkaan noin 1,5 vuotta sitten. Tätä iloista tapahtumaa ovat edeltäneet ikävät ajat. Olen ollut kahdessa eri perheessä kahden vuoden sisään.

ensimmäinen perheeni:
Oli alkoholisti joka voitti tietojen mukaan minut korttipelipalkintona joltain toiselta ukkelillta. Tätä tapahtumaa en muista koska olin vielä todella pieni, alle luovutusikäinen. Asuin juopon omistajani kanssa tämän kerrostaloasunnossa kotkassa liki vuoden. Tänä aikana hän sai useita varoituksia eläinsuojeluviranomaisilta kohtelustani, milloin unohdettuaan minut baarin eteen kytkettynä kiinni vesisateeseen tai helteeseen tai jätettyään minut asuntoonsa viikoiksi ilman ruokaa ja vettä jolloin naapurit hälyttivät valvojat paikalle minun alettua pitämään mekkalaa. Hän saattoi tulla keskellä yötä kotiinsa umpi humalassa ja lyödä minua ja huuta minulle. Tämän takia pelkään isokokoisia miehiä ja kovia ääniä ja riehumista. Sitten vihdoin eräänä päivänä minut huostaanotettiin häneltä ja vietiin kotkan hurukselan eläintensuojeluyhdistykseen uutta kotia odottelemaan.

toinen perheeni:
Minut haki vihdoin oltuani viikon yhdistyksellä kaksihenkinen pariskunta. Heidän kanssaan oli oikein mukavaa ja epäillään että he olisivat olleet osittain venäjänkielisiä sillä pidän venäjän kuuntelusta esim. televisiosta. He opettivat minulle perus käytöstapoja ja temppuja kuten istu, tassu ja maate.
He kuitenkin palauttivat minut takaisn keskukselle kun heidän "piti" muuttaa taloon johon lemmikkieläimiä ei saanut ottaa.

nykyiseen perheeseeni kuuluu:
Nykyisin perheenjäseniäni ovat perheen äiti (rita), lapset peppi, rasmus, romeo, hemmo ja papu. Sekä eläimiä:
jussi- kani joka on tyttö nimestään huolimatta. :)
Sekä 2 marsua (tyttöjä), joita aina hoidan ja nuolen puhtaiksi.Tämä varmasti riittää tältäpäivältä! nyt pitää lähteä lenkille, äitij o odottaa levottomana ulko- ovella remmin kanssa ja huutaa lenkille.