Takaisin
RUSINAN RAPPUSET RAKASTETUKSI PERHEENJäSENEKSI - Keskiviikkona, 20.02.2013 klo 23:35

Lasketaan tunteja...

Hui hui! Ylihuomenna Rusina-tyttönen olisi täällä meillä vilistämässä. Kamalan nopeasti aika mennyt. Mieheni käy Rusinan hakemassa n. 3 tunnin junamatkan päästä, ja kaikki toivotaan että matka menee hyvin. Perjantaina siis illalla kuuden aikaan olen ottamassa miestäni ja uutta perheenjäsentä vastaan juna-asemalla sydän hyppien rinnassa. Kunpa se hetki olisi jo NYT! :)

Edellisen blogin tarvikelistaa on hiukan täydennetty sanomalehdillä pisu ja kakkivahinkoja varten, pestyillä ja kuivatuilla maitotölkeillä, rievuilla ja räteillä sekä pehmeällä tyynyllä. Tilasimme sen mainitsemani pedin Rusinalle, mutta se ei varmaankaan kerkeä tulemaan ennen perjantaita, ja muutenkin peti on niin iso, että veisi pentuaitauksesta hirmuisen tilan. Keksimme sitten laittaa pediksi vanhan tyynyn, jonka tietenkin pesin ja laitoin myös söpön tarpeettoman tyynynpäällisen siihen, tietenkin vaaleanpunaisen ;)

Vaikka kuinka olen yrittänyt olla hössöttämättä turhia, niin ei ole oikein pystynyt olla tekemättä pentuaiheisia askareita :) Olen laitellut kämppää kuntoon, ja siinä sivussa tullut järjesteltyä kaikkea pentuun liittymätöntäkin kaapistoissa ja näin ollen talvisiivous tuli taloon. Eilen imuroin yhden maton valmiiksi jo kaappiin pois tieltä, ja tänään imuroin toisen... Mites ne sanookaan? - Hiljaa hyvä tulee :D Oon ottanu turhankin vakavissani tämän sanonnan ilmeisesti. Huonekaluja hiukan siirreltiin ja vaiheltiin paikkoja, jotta pentuaitaus mahtuisi tuohon keittiötilaan. Viritin senkin jo "puolivalmiiksi" - tietenkin. Tietettävästihhän tuo kompostikehikko EI ole mitään maailman tukevinta materiaalia, joten sain viriteltyä häkin kiinni hyllyyn siten että se pysyy paremmin paikoillan, eikä pentu saisi siirrettyä sitä oman mielensä mukaan.

Ostettiin jokunen viikko sitten valmiiksi miehen kanssa piuha/johtolistaa, jolla saadaan otollisimmat piuhat pennun saavuttamattomiin, ja muutenkin elektronisten välineiden katsausta tehty, jotta saatas tältä osin kaikki kuntoon. Vielä on pari johtoa joita on vain pakko ruveta nostamaan/keräämään kaappiin piiloon kun itse emme ole paikalla. Kenkäasioista on tullut hiukka mietintämyssyyn purinaa.. Pitäisi kai hankkia joku laatikko tai jotain johon kengät voisi laittaa jottei pentu pääsisi hampaitaan niille näyttelemään :)

Tänään käytiin linkalla hakemassa Tampereen laitaseuduilta 10 kilon säkki ruokaa Rusinalle. Kyllä oli haasteellista sellaista säkkiä kantaa linkasta toiseen :D Mutta onneksi tuo säkki kestääkin pennulla miltein 2 kuukautta :) Kasvattajankin käyttämä Jahti&Vahti Puppy on ilmeisesti aika suosittua, harmi vaan että sitä saa niin kovin harvasta paikasta. Emme ole vielä päättäneet mieheni kanssa, mitä ruokaa lähdetään Rusinalle antamaan tämän penturuoan jälkeen. Kasvattaja kannattaa J&V:n Junioria ja tämän jälkeen J&V:n Energyä.. Katsellaan mitä tarjoillaan sitten. Nyt kuitenkin parempi jatkaa kasvattajan linjaa ainankin pentuaikana ettei pikkusen maha mee sekasin :) Mitään mielipiteitä teillä tähä ruoka-asiaan? Varsinkin Saksanpaimenkoirien omistajat laitelkaa kommenttia! :)

Mutta tosissaan, ylihuomenna tulee suuri muutos. Yhden muutoksen päivä on myös sillon, nimittäin tupakanpolton lopettaminen. Ylihuomenna tulee 1 kuukausi ja 3 viikkoa savuttomana :) Mikä onkaa parempi tapa juhlia asiaa kun saattamalla uusi perheenjäsen talouteen :) <3

Ja mitä otsikkoon tulee... n. 42,5 h ja siellä seisotaan asemalla odottelemassa junaa.. Hih!~ Mira kiittää, katsellaan jos kerkeisin vielä jännitykseltä kirjottelemaan ennen H-hetkeä! :)