Takaisin
SEKALAINEN SEURAKUNTA - Maanantaina, 27.02.2012 klo 20:41

alkuhöpinät

Varoitan jo heti alkuun, että olen maailman laiskin ja huonomuistisin blogin kirjoittaja, joka on koskaan tällä maapallolla astellut. Yritän silti muistaa/jaksaa kirjoittaa edes joskus tänne :)

Mistäs sitä alottaisi? Esittelempä sitten ensiksi itseäni hieman.
Olen siis pian 17-vuotias tyttö, lukioon kyllästynyt, pessimistinen ihminen, jolla on yhtä tyhmiä ajatuksia kuin koirillaan, enkä koskaan tule oppimaan sitä, että talvella ei kannata tunkea kieltään jäätyneeseen rautatankoon.
Koirien lisäksi harrastan ratsastusta, jota olenkin harrastanut jo n. 6 vuotta. Yleensä painelen täysiä maastossa ja säikyttelen mummoja. Monesti nolaan itseni laulamalla kovaan (ja rumaan) ääneen jotain aivan älytöntä. Viimeksi mm. Yölintua (kyläpahus taisi olla meikäläiselle liian Suuri City kun piti ääneen sitä hoilata...)

Seuraavaksi kerron Sekalaisesta Seurakunnastani
Omistan yhteensä neljä hurttaa; kaksi suursnautseria, yhden rescue galgon ja suomenpystykorvan. Mutta koska vanhempani ovat eronneet ja asun äitini luona maalla, on minulla täällä toinen riiseneistä (Tintenfass Nikke Knatterton "Topi") ja suomenpystykorva (Korvenopin Lily "Lili").
Isälläni on Etelä-Suomessa riiseni-herra Pena ja espanjasta pelastettu galgo-neiti Tanya.

Koiriin saatte tutustua blogissa tarkemmin, nyt en valitettavasti ehdi kirjoittaa sillä lähden käyttämään risupartaani ulkona:)