Takaisin
SEUTULAN ELäMää - Perjantaina, 13.01.2012 klo 17:23

Tarkempi esittely

Hei,

Elikkä Vantaan Seutulassa asuu tällainen eläinryhmä: welsh corgi pembroke "Minni" ja kaksi maatiaskissaa Luna ja Rölli sekä kääpiöhamsteri Tuhkis.

Minni on nyt 2½ vuotias hyvin persoonallinen koira. Pientä kädenvääntöä on käyty näiden parin vuoden aikana. Isoksi ongelmaksi on tullut viimeisen vuoden aikana sisälle merkkaaminen, mutta siinä ollaan jo edistytty. Kiitos koirakouluttajan. Nyt meillä on menossa tiukat koulutussäännöt että neidin dominointi saadaan pois. Tokossa olemme käyneet aktiivisesti puoli vuotta. Tarkoituksena on päästä ensi kesänä kokeileemaan kisoja. Neiti pärjää suhteellisen hyvin treeneissä. Näistä kuulette enemmän tulevissa kirjoituksissa. Näyttelyissä meillä on takana matsäreitä ja yksi erikoisnäyttely. Mitään isompaa kunniaa näistä ei ole tullut. Mutta mitäpä väliä? Minni on hieman tavallista corgia pienempi. Agilityn alkeet olisi tarkoitus nyt kevään aikana käydä kokeilemassa.

Rölli on meidän iso poika jonka säkäkorkeus on korkeampi kuin Minnin. Rölli on hieman omalaatuinen kissa. Eläinlääkärikin mainitsi että voi hyvinkin olla hieman kehitysvajetta. Liekö ollut liian kauan synnytyskanavassa :D Rölli on nykyään rauhallinen kotikissa.

Luna kissa tuli meille rekkureascuerin kautta syksyllä. Neiti on hyvin eloisa. Ehkä jopa liiankin. Mutta eiköhän ikä rauhoita :) Tuhkis tuli meille tällä viikolla. Kissojen ilona siis on nykyään muovinen duna jota ihmetellään monta tuntia päivässä.

Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu lisätä eläinlaumaa vielä yhdellä islanninlammaskoiralla. Sopiva kasvattaja on löytynyt ja nyt odotellaan josko saisimme tälläisen tänä vuonna kotiin. Pentukurssille on tarkoitus mennä. Siitä ei ole vielä varmuutta menenkö minä vai avomieheni sinne. Ja eiköhän uuden tulokkaan kanssa ole tarkoitus mennä vielä tokoon ja agilityyn.

Itse opiskelen vielä AMK:ssa ja tänä keväänä valmistun terveydenhoitajaksi. Elämme siis jännittäviä aikoja, kun en tiedä yhtään mitä sitä tekee puolen vuoden päästä. Toivottavasti pääsisin neuvolaan töihin. Mutta tässä sykysyllä on vielä 10vk:a työharjoitteluita edessä.

Kommenteja saa laittaa, jos innostuu blogia lukemaan :) Aina sitä innokkaammin lisää uusia tekstejä jos huomaa lukioita olevan. Mutta tämän verran tällä erää.