Takaisin
SIMON SEIKKAILUT - Perjantaina, 18.01.2019 klo 16:39

Blogi jatkuu taas

Hei taas pitkästä aikaa! Pitää alkaa laittamaan varmaan kalenteriin blogille kirjoitusaika kun pääsi taas unohtumaan tämä näin pitkäksi aikaa. Koitan nyt jatkossa saada säännöllisemmin postauksia ulos!

Reissu Gran Canarian Puerto Ricoon oli joulukuun alkupuolella ja kyllähän tuo kelpasi. Suomessa oli juuri oikeastaan se ikävin aika vuodesta kun talvi tekee tuloaan mutta on vain lähinnä kylmää, märkää ja pimeää. Gran Canaria olikin oikeastaan täysin vastakohta, lämmintä, kuivaa ja valoisaa, ainakin niin pitkään kuin valoisaa aikaa on. Auringon nopea laskeutuminen etelässä tuntuu aina niin hassulta. Suomessa on tottunut siihen että kun ilta alkaa hämärtää, ehtii vielä Simon kanssa tehdä lenkin ennen kuin on täysin pimeäksi mennyt. Tuolla taas tuntui siltä että yö saapui kuin lampun katkaisinta painamalla. Esimerkiksi tuli katseltua yhtä auringonlaskua hotellin uima-altaalta ja ajattelin että tästähän pitää ottaa kuva. Noh, kun ehdin hotellihuoneesta takaisin niin pimeäähän siellä jo oli. Mutta kuva tuli sitten hoidettua seuraavana päivänä.

Kivoille kuville onkin ollut nyt käyttöä, sillä päätin aloittaa vakituisen koiranulkoilutusseuran metsästämisen! Vaikka onhan tuota vuosien varrella löytynyt ihan juuri koiraa ulkoiluttamallakin, sitä oikeaa ei ole kuitenkaan tullut vastaan. Olisi tietenkin hauskaa jos Simolle löytyisi samalla kaveri. Sen verran hyvin hän tulee muiden koirien kanssa aina toimeen, että uskoisin yhteiselon sujuvan hyvin koiran kuin koiran kanssa. Mutta nyt sitten olenkin vähän miettinyt tässä että mihin sivustolle kannattaisi rekisteröityä. Pienellä hakemisella törmäsin deittisivut.fi sivustoon ja olen nyt sen kautta katsellut vaihtoehtoja lävitse ja hyvä niin, sillä kommenttien perusteella osa olisi selkeästi ollut vain rahan haaskausta. Tinderiäkin olen satunnaisesti pyöritellyt, mutta ajattelin nyt panostaa hommaan vähän enemmän.

Ainiin, Simolle taas reissuni tarkoitti viikon hoitojaksoa kaverini luona. Kaikki meni heillä hyvin ja Simo oli kuulemma parin ensimmäisen päivän jälkeen kuin minua ei olisi ollutkaan, ruoka maistui hyvin, lenkillä oli meno päällä ja illalla haluttiin vielä leikkiäkin. Hieman enemmän lojaalisuutta Simo! Ei vaan, hyvä että oli hauskaa ja mukavaa. Ja kyllähän kotiin palatessa Simo oli haljeta riemusta. Meno oli taas kuin oltaisiin vasta pentu oltu!