Takaisin
SUOMENLAPINKOIRA HILLA - Tiistaina, 18.07.2017 klo 23:34

Harjoitusta match showin avuin

Tänään emäntä raahasi minut jälleen kaupunkiin, sanovat sitä match showiksi, juoksutusta se minusta on!
Menimme sinne emännän kanssa sekä hänen tätinsä kahden siperianhuskyn kanssa, en pidä siitä toisesta ja ärähdinkin muutaman kerran, mutta minua käskettiin olemaan hiljaa enkä ymmärrä miksi..

Minusta olisi ollut paljon mukavempaa vain kierellellä ja haistella paikkoja sekä leikkiä toisten kanssa. Kyllä minulle kelpasi juoksutus ympäri sekä kolmiota, jos hinnasta sovittiin makupalojen kera.

Tuomari oli minusta todella mukava ja olisi kelvannut hänen rapsutuksensa, vaikka kuinka pitkälle. Annoin jopa pusun takaisin, enkä ymmärrä miksi hän ja emäntä nauroivat!
Tuomari katseli arvostelevasti minua sekä kehäkaveriani joka oli kultainennoutaja jonka jälkeen tuli katsomaan hampaani joita en olisi halunnut näyttää..
Sitten hän juoksutti meitä ympyrässä kaksi kertaa, kuvitelkaa nyt; kaksi kierrosta! Ympyrän jälkeen pistettiin juoksemaan jonkinlaista kolmiota, mikälie sekin..että näitä ihmisten hullutuksia.

Sain punaisen nauhan, josta emäntäni oli todella mielissään ja sain paljon rapsutuksia häneltä josta minä olin vuorostani onnessani.

Pitkän odotuksen jälkeen menimme punaisten kehään, mutta minua ei juokseminen enään kiinnostanut sitten yhtään!

En sijoittunut, mutta emäntä sanoi, että hyvää harjoitusta se oli, olin saanut jälleen punaisen nauhan, joten niiden putki ei loppunut. Kauhukseni sain kuulla, että hän vie minut uudelleen saman kuukauden aikana!