Takaisin
VALKKI JA HARJIS - Lauantaina, 13.04.2013 klo 10:53

Me, myself and I

Moikka, mie olen Nelli, olen kiinanharjakoira, mutta se pörröinen versio, powderpuff. Tässä ensimmäisessä blogikirjoituksessa ajattelin esitellä itseni, ja orjani Rikun.
Olen siis se kiinanharjakoira, jonka kuullessaan kaikki ihmisolennot saavat värähdyksiä - "hyi se kalju koirako!" - EI, minä olen se kaunis pörröinen versio, powderpuff! Turkkini on hyvin vaativa, olen perinyt tällaisen höttökarvan, joka takkuuntuu helposti. Sitä saakin - pian harmaahapsinen - omistajani Saran harjata jatkuvalla syötöllä. En ymmärrä miten päädyin tänne kylmään lappiin sieltä Kokkolan auringon alta, minut varmaan kidnapattiin! Mutta viihdyn täällä hyvin, olen tottunut pakkasiin enkä hytistele viimalla tai pakkasilla, vaan urheasti lenkkeilen! Olen hyvin omanarvontunteva, energinen, onnellinen pomppuhyppyloikka koira, ja Sara sanoo aina että mie oon muka kovin äänekäs, vaikka mie vaan koitan kertoa asiani sille tahvolle! Mutta kuitenkin, löysin nyt toisen tavan ilmaista itseäni, kirjoitan blogia!

Tässä on kuva minusta:Ohhoh! Nyt tuli vahingossa noita nuoruuden haukkumalli haussa- kuvia!

Tässä minä nykyään, melkein yhtä kaunis!


Enkö olekkin kaunis? ;)

Sitten voisin esitellä orjani, tai voisin antaa hänen esitellä itse itsensä!

Hei, nyt ohjaimissa on tiukasti Nelli-diktatuurin alaisena oleva valkoinen ruotsinhirvikoira, Riku, eli minä. Olen hieman pyöreähkö valkoinen lumipallo joka voisi hyvin liiskata tuollaisen kärpäsen, mutta en minä viitsi, olen niin kiltti etten tekisi pahaa kellekkään, edes kärpäselle! Olen ulospäinsuuntautunut, sosiaalinen, ystävällinen ja hellyydenkipeä karvakuono. Olen hyvin tottelevainen, - toisin kuin Nelli-. Tekisin mitä tahansa omistajani Saran vuoksi, ja hän tekisi mitä vain minun vuokseni. Olen hyvin tottelevainen hirvikoiraksi, näin minulle sanotaan. Minä en kuitenkaan osaa metsästää, minusta on vain hyvin kivaa hölkätä metsissä, sillä välin kuin Saran isä taapertaa haulikkonsa kanssa riistan perässä. Minusta onkin vain hauskaa haukahtaa niin että kaikki eläimet pelastuvat, ja silloin lähdetään kotiin tyhjinkäsin! Tokoa ja agilityä olen harrastanut hyvin paljon, ja olenkin melko tottelevainen!

Voisin näyttää kuvan itsestäni:


Tämmöne komistus täällä:)