Takaisin
YSTäVäN KANSSA - Maanantaina, 01.11.2010 klo 20:23

Piiloriiviö.

On omituista miten Leinon käyttäytyminen muuttuu eri paikoisa.

Täälä asunnolla Leino on tosi kiltti ja tottelee ihan OK. Ei tarvi kieltää juuri ollenkaan. On sisäsiistiki jo! Mitä nyt öisin tullee vahinkoja, mutta päivisin ei tee sisälle ja jos sillä hätä tullee yhtäkkiä se mennee taputtelemaan etutassuilla ulko-ovea ja vinkuu merkkinä siitä, että nyt ulos! :)

Kotikotona kuitenki luonne muuttuu tosi riehakkaaksi ja saa olla kieltämäsä _ihan_koko_ajan_. Meinaa mennä hermot välillä ja oon vieny sen arestiin vanhempien kans alakertaan, ku oma pää tarvii hetken lepoa, että jaksaa taas.

Yläkerrasa kaikki huonekalut on.. Rottinkia! Ah, miten kivvaa purtavaa koiranpennulle. Repii tuoleja ja arkkuja ihan mielissään ja juoksee karkuun, ku kieltää ja ottaa sen leikkinä ja tekkee hyökkäyksiä kohti.. Ei kiva. Nyt kuitenki hoksasin laittaa ihan vähä niihin huonekaluihin mitä se järsii niin tabasco habaneroa. Eipä oo purru ennää :D Maisto kerran ja sit alko kieli käyä niin ahkerasti, että juoksi vesikipolle. Sen jälkeen meni ärisemään ja haukkumaan arkulle ja hyppi sitä kohti "kiukutellen" :'DDD Oli hassun näköstä, mut ton jälkeen on järsiminen lakannu ainaki toistaseksi.

Lisäksi pikkusiskon kiusaaminen jatkuu yhä vaikka on koitettu pistää sitä eri huoneeseen rangastukseksi ja oon koittanu neuvoa siskoa lähtemään pois tilanteesta. Harmi vaan, että siskoki on niin kovapäinen, että ei tottele neuvoja.. Huoh. Hiukan turhauttaa välillä :D Leino roikkuu siskon lahkeisa ja ärisee pahasti. On tehny vaatteisiin ihan reikiäki koska se on niin äreänä.. Mistä ihmeesä vois johtua? Pittää siskoani vertaisenaan leikkikaverina, leluna tj? Ehkä, en tiiä. Sisko nostaa Leinon syliin niin se on kiltisti. Lattialla ollesa täys piru O_o

Leinolle on myös tullu se, että se omii. Jos koittaa ottaa siltä jonku ruokapalan mikä sille ei kuulu se näyttää hampaansa, ikenet ja kuono ihan rutusa. Näyttää ihan sudelta :D Oon lujasti sanonu, että EI ja vähä ottanu niskasta, mutta ei se auta. Miten ton saa kitkettyä pois heti alkuunsa? Vinkkejä kiitos!!

Tuollanen riiviö se tosiaan on, ku meen vanhempieni luo. Täälä asunnolla se on tosi kiltti, ihan ku eri koira!

Tulipas tästä ny vähä negatiivinen merkintä. Oon vaan vähä uupunu pennunomistaja :( :D Ei oo niin helppua, ku luulis..