KENNELREKISTERI

Kennel Juno-Juhekin

Kennelrekisteriin
Hei!

Tervetuloa kennelsivuilleni!

Asun Oulussa, Haukiputaan kaupunginosassa.
Kotini ja kennelini sijaitsevat maalaismiljöössä "metsässä", vapaana (niin kuin minäkin) virtaavan Kiiminginjoen tuntumassa, jonka koskien kohina on sinfoniaa korville, varsinkin keväisin ja alku kesästä, kun joessa on runsaasti vettä.

Eläimet ovat aina kuuluneet osana elämääni, niitä ilman en ole osannut elää. Silloinkin, kun oli ns. uraputki päällä, niin ilman eläimiä ei tultu toimeen, oli koiria, kaneja, marsuja, undulaatteja, peippoja ym.ym. Tällä hetkellä koirien lisäksi on, villisikoja, kalkkunoita, sekä erilaisia kanoja.

Vuonna 1990, kymmenen vuoden harkinnan jälkeen, tein elämässäni ratkaisevan päätöksen sitä, kun nuorena uskaltaa; jätin elintaso elämän, liike-elämän palveluksesta, palveltua sitä 25 vuotta ja rupesin "koiranhoitajaksi".

Aina, kun aloittaa jotain uutta, täytyy olla unelmia ja tavoitteita.
Olin silloin innokas näyttelyissä käviä ja laitoin silloin tavoitteeksi/unelmaksi, että joskus minun kasvatti seisoo Best In Show pallilla (tähän tavoitteeseen, kun ei kaikki kasvattajat pääse koskaan).

Ensimmäisen kerran unelma toteutui v. -94, kun noutajien erikoisnäyttelyssä kasvattini/omistamani novascotiannoutaja Juno-Juhekin Ghostbuster voitti näyttelyt ja oli Bis 1. Tämän jälkeen Bis 1. pallilla kasvattini ovat seisoskellet kaikkien rotujen näyttelyissä silloin tällöin, ulkomaita myöten.
Viimeinen saavutus oli 8.8.2014 kun Novascotiannoutajakasvattini Juno-Juhekin Firiina saavutti Maailmanvoittaja tittelin.

Tavoite on siis saavutettu, useaan kertaan, mutta silti kasvatustyö jatkuu edelleen, tarkkaan harkituista yhdistelmistä, missään nimessä koirien terveyttä unohtamatta.

-Jussi-

Waltsu

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Juno-Juhekin
Jussi Nummiola
Puuperänkangas 6
90830 Haukipudas
Puhelin:
(0400) 964 685
Sähköposti:
jussi.nummiola@gmail.com
Kotisivut:
www.juno-juhekin.net