KENNELREKISTERI

Kennel Pearytail

Kennelrekisteriin
Tutustuin glenneihin ensimmäisen kerran vuonna 2004, ja ne hurmasivat heti sekä minut että mieheni. Ensimmäinen glennimme , Romu (Miimoksen Sirius), asteli elämäämme 12 vuotta sitten. Hieman yli vuoden kuluttua tästä tuli ajankohtaiseksi hankkia Romulle kaveri. Kemiat kohtasivat Assisen Tiinan (kennel Gleann) kanssa, ja niin meille muutti hurmaava Hurma (Gleann Mrs Marshmallow). Myöhemmin on lauma kasvanut kahdella omalla kasvatilla, Ramonalla ja tyttärellänsä Karkilla.

Hurmasta tuli kennelini kantanarttu, se sai pennut vuoden 2010 lopulla. Sittemmin Pearytail-glennejä on jo syntynyt jo yhteensä neljä pentuetta (2014, 2015 ja 2017).

En aluksi ollut näyttelyistä mitenkään erityisen innoissani, pikemminkin vastaan. Romun kanssa menimme kuitenkin pentuna glennien erikoisnäyttelyyn, ja siitähän se kipinä sitten syttyi. Sekä Hurman että Romun kanssa näyttelyitä on tullut kierrettyä ulkomaita myöten. Lopullisesti näyttelyissä käyminen karkasi käsistä Ramonan kanssa.

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, rodunomaisia ja hyväluonteisia Glen of Imaalinterriereitä. Tutkin jalostukseen käyttämäni koirat mahdollisimman kattavasti. Terveysasiat ovat minulle tärkeitä myös eläinlääkärinammattini vuoksi. Toki toivoisin näkeväni kasvattejani myös näyttelyiden puolella, mutta tärkeintä minulle on löytää kasvateilleni hyvät, rakastavat kodit, joiden kanssa yhteistyö toimii.

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Pearytail
Johanna Inkeri
Sireenitie 7
33470 Ylöjärvi
Puhelin:
0458887879
Sähköposti:
pearytail@gmail.com
Kotisivut:
-