KENNELREKISTERI

Kennel Rossbell's

Kennelrekisteriin
Rossbell's on pieni kotikennel Lohjan Lempolassa. Kaikki koiramme ovat rakkaita lemmikkejämme. Osan kanssa harrastamme näyttelyitä ja osa on myös jalostuskäytössä. Koirien lisäksi perheeseeni kuuluu kaksi poikaamme, mieheni ja ragdoll-kissa Saffy. Näin ollen pennut ovat tottuneet lapsiperheen hulinaan jo ennen luovutusta

Koiraharrastukseni alkoi vuonna 1992 kun sain ensimmäisen cavalierini, uros Jassun. Siitä lähtien ovat nämä ihanat karvakorvat kuuluneet elämääni. Ensimmäisen kingcharlesimme Ellan saimme tammikuussa 2003.

Kasvattajan peruskurssin kävin keväällä 2000 ja kennelnimen sain syksyllä 2001. Ensimmäinen cavalier-pentue syntyi heinäkuussa 2003 ja ensimmäinen kingcharles-pentue helmikuussa 2005.

Jalostuksessa painotan terveyttä, niin henkistä kuin fyysistä. Erittäin tärkeää on rodunomainen ulkomuoto, rakenne ja luonne. Tarkistutamme koiriemme terveyden säännöllisesti ja jalostukseen käytän vain terveystarkastettuja ja rodunomaisen luonteen omaavia koiria.

Omilta kotisivuiltamme löytyy tietoja koiristamme ja pentutilanteesta: http://www.rossbells.com.

Kerron mielelläni lisää koiristamme. Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla tai soittamalla (arkisin klo 16-20, viikonloppuisin 9-21).

Lisätietoja pentutilanteestamme pentueet-sivulla. Kaksi cavalier-pentuetta syntynyt joulukuussa 2018.

Päivitetty 28.2.2019.
Rossbell's Royal Design

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Rossbell's
Mirva Linnake
Lempoonlammenkuja 4
08500 Lohja
Puhelin:
050 3089464
Sähköposti:
mirva.linnake@gmail.com
Kotisivut:
www.rossbells.com