KENNELREKISTERI

Kennel Starsky

Kennelrekisteriin
KATSO YOUTUBESTA VIDEOMME. GOOGLETA : KENNEL JOUTSENO STARSKY tai starsky-kennel video.

Olemme Joutsenossa toimiva Bordercollie kennel. Joutseno oli kaupunki täällä Etelä-Karjalassa Lappeenrannan ja Imatran välissä 6-tien varressa. Idyllinen pieni kirkonkylämainen paikka Saimaan helmassa. Joutseno on 01.01.2009 liitetty osaksi Lappeenrannan kaupunkia, valitettavasti, joten jos navigaattoriin osoitteen laitat niin korvaa Joutseno Lappeenrannalla..

Meidän harrastuksemme Bordercollieiden parissa lähti siitä, että perheeseen piti saada koira joka olisi mahdollisemman terve, helposti koulutettava, autoon sopivan kokoinen, lasten kanssa toimeen tuleva eikä mikään turhan haukkuja.
No, asiaa mietittyämme päädyimme bordercollieen ja olemme saaneet huomata valintamme olleen oikean. Meidän rotumme on nyt ja tulee aina olemaan BORDERCOLLIE! Perheemme on todella vilkas ja energinen, joten samat luonteenpiirteet omaava bordercollie sopii meille erittäin hyvin. Ensimmäinen bordercollie tuli meille vuonna 1991. Hän oli musta-valkea narttu FIN MVA Yazina's Bissja eli Janni. Jannille syntyi ensimmäiset pennut vuonna 1992 ja tästä pentueesta jätimme kotiin musta-valkoisen nartun FIN MVA Anceligan eli Likan. Siitä sitten vähitellen alkoi bordercollien kasvatus. Tavoitteennamme on kasvattaa terveitä ja vahvahermoisia rodunomaisen ulkomuodon omaavia bordercollieita. Pyrimme aina etsimään pennuille rakastavat, harrastavat ja vastuuntuntoiset kodit!
Kesällä 2005 perheeseemme liittyi Lean suorittaman pitkäaikaisen väsytyksen jälkeen ensimmäinen kiinanharjakoira Kuminaaman Drowning Mona alias PUPU, Pupu on powder puff eli pitkäkarvainen. Pupulle syntyi joulukuussa 2006 pentue josta kotiimme jäi monien vaiheiden jälkeen pikkuinen nakutyttö Starsky Aito Unelma alias MAISA ja siitä alkoi innostuksemme myöskin kyseisen rodun pienimuotoiseen kasvatukseen. Kaikki edellämainitut rotunsa edustajat ovat nykyisin jo edesmenneitä ja koirien sateenkaarelta seurailevat seuraajiensa edesottamuksia. He jäivät sydämiimme ainiaaksi ja saivat aikaan ikuisen kiintymyksen palon omiin rotuihinsa.


Yhteyttä meihin saat joko: sähköpostitse: info@starsky-kennel.fi tai
puhelimitse numeroista Lea: 050-3055590 tai Teppo : 040-5361727


Ystävällisin terveisin koiraharrastuksen merkeissä:

Lea Ravattinen & Teppo Iso-Aho

Starsky Ursula, ULLA

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Starsky
Ravattinen Lea ja Iso-Aho Teppo
Huvitie 3
54100 Joutseno
Puhelin:
Lea 050-3055 590
Teppo 040-5361 727
Sähköposti:
Info@starsky-kennel.fi
Kotisivut:
www.starsky-kennel.fi