Ohjeet ja säännöt
Takaisin
HARRASTUKSET - Tiistaina, 10.04.2018 klo 19:45

onko showhaucenter talous vaikeuksissa?

tuomittu

tuomittu
Viestimäärä: 2

ONKO SHOWHAUCENTER TALOUS VAIKEUKSISSA? - Tiistaina, 10.04.2018 klo 19:45  
+
0
yrittäjä kaverini kertoi ettei ole saanut maksua showhau centeriltä tekemistään töistä ja perintä firma oli todennut ettei kannata lähteä perimään kun niin perinnässä on niin monen muunkin laskuja eikä omistaja vastaa puhelimeen eikä sähkö posti viesteihin

tuomittu

tuomittu
Viestimäärä: 2

VS: ONKO SHOWHAUCENTER TALOUS VAIKEUKSISSA? - Keskiviikkona, 11.04.2018 klo 17:29  
+
0

tuomittu kirjoitti:

yrittäjä kaverini kertoi ettei ole saanut maksua showhau centeriltä tekemistään töistä ja perintä firma oli todennut ettei kannata lähteä perimään kun niin perinnässä on niin monen muunkin laskuja eikä omistaja vastaa puhelimeen eikä sähkö posti viesteihinTälläinen löytyi
Linkki lemmikkipalstat.net

Kuulin huhua, että Showhau Center Oy (www.showhau.fi) on maksuvaikeuksissa. Tarkistettuani asian Helsingin Käräjä- ja hovioikeudesta sekä Vantaan käräjäoikeudesta paljastui, että ko. yritys on saanut viime viikolla 5 haastehakemusta joiden yhteenlaskettu summa on yli 200.000,00 euroa.
Yksi näistä haasteista on konkurssiuhkainen haaste. Showhau Centerillä on vuokrat rästissä ja luonnollisesti haaste on häätöuhkainen. Työeläkemaksut on maksamatta ja postikin karhuaa saataviaan.
Lisäksi löytyi yksityisoikeudellisia haasteita.
Kaikkihan muistaa mitä tapahtui Anttilan konkurssissa. Ennakkoon maksettuja tavaroita ei saanut ja ostajasta tuli konkurssipesän velkoja. Suosittelen vahvasti, ettei tuolle firmalle maksa mitään ennakkoon, vaan vain ainoastaan tavaran saadessa. Tosin ovat poistaneet postiennakon toimitustavoistaan eli tavarat täytyy maksaa tilatessa. Luottokorttilla maksaminen ymmärtääkseni antaa kuitenkin suojan konkurssia vastaan, koska silloin velkoja konkurssipesälle on luottoyhtiö. Muistakaa ettei debit-kortti ole luottokortti.
Huomasin myös, että Showhaushop on muuttunut enemmänkin tilauksien välityspalveluksi eli 90% kaupan sisällöstä onkin oikeasti www.nobby.de kaupan sisältöä. Showhaushop ottaa rahat ja välittää tilauksen eteenpäin.
Googlettamalla löytyy mielenkiintoista tietoa tämän firman puuhamiehestä Jari Ylisestä. Hän sai jokuinen vuosi sitten vetämänsä Rantarockin tiimoilta useita tuomioita mm. törkeästä veropetoksesta.
Tähän ei saa liitettyä oikeuden dokumentteja näistä asioista, mutta jokainen saa ne tietoonsa olemalla yhteydessä em. oikeuslaitoksiin.
Kannattaa olla varovainen ja myös kertoa kaverille, jottei vahinkoa synny.
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 11.04.2018 klo 17:35)

 
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä24884
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5668
Viestejä yhteensä543492
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös261549
(Tilastot päivitetty viimeksi 23.04.2018 klo 07:30)