PENTUE - Kennel Nightdream

Petit basset griffon vendeen

Takaisin
Bruno Banani
Bruno
Santrabrunopennut
Pennut vrk vanhoina
Syntymäpäivä:
11.11.2017

Vapaana:
3 urosta ja 0 narttua

Pennut ovat syntyneet! ”Santra” Nightdream Alessandra Sublet (CIE&AM&FI&LV MVA Mirepoix´s Sid Vicious-Nightdream Paloma Picasso) on saanut pentueen 11.11.2017 isänä on todella miellyttäväluonteinen hyväsukuinen ”Bruno” Muotovalio Nightdream Bruno Banani (CIE&AM&CAN&FI&EE MVA&EEV-12&BALTV-12 Mirepoix´ s La Fraie Affaire-Hetti Gräfin Von Scwerin)

Santra sekä Bruno molemmat perusterveitä, ilman allergisiakaan oireita, hienoja, hyväluonteisia, karkeakarvaisia rotunsa edustajia, näyttelyissä palkittuja ja ovat ”POAG” testattuja Englannissa, joten pennut eivät tule sairastumaan silmänpainetautiin avokulma glaukomaan!

Brunolla (CIE&AM&CAN&FI&EE MVA&EEV-12&BALTV-12 Mirepoix´s La Fraie Affaire-Hetti Gräfin Von Schwerin) Vuoden voitokkain PBGV Suomessa 2016 , on ryhmävoittoja sekä ryhmäsijoituksia kaikkien rotujen näyttelyissä, oli Päänäyttelyn paras uros 2016 tuomarina maailmankuulu petitkasvattaja/tuomari Per C Knudsen Morebess Kennelistä Tanskasta. omaa aivan ihastuttavan miellyttävän iloisen luonteen, todella huippu petitti! Santralla vara-sertti ja 3 paras narttu Suomen Bassetkerhon päänäyttelyssä tuomarina spesialisti Per C Knudsen, kennel Morebess !

Lupaavia hyväntyyppisiä petit pentuja sopiviin koteihin perheenjäseneksi, lenkkikaveriksi ja kaikkiin harrastuksiin, myös isännälle jäniksen ajoon. Pennut ovat luovutuksessa 7 viikon ikäisinä 30.12.2017 alkaen eläinlääkärin terveeksi tarkastamina, mikrosirutettuina, rekisteröityinä, useaan kertaan lääkittyinä matoja vastaan, totutettuina kaikenlaiseen ihmisen käsittelyyn, joten uuden perheen on helppo jatkaa tästä eteenpäin, kun pentu on jo luovutusiässä nk ”hanskassa” Mukaansa pennut saavat kattavan pentupaketin ja auttavan puhelimen pennun kasvaessa ja myöhemminkin olen käytettävissä!

Kuvia pennuista! https://photos.app.goo.gl/45kL0Y0BcS0u3tgl1Pentujen hinta on 1300e Vapaana kolme urospentua!

Mikäli olet kiinnostunut tästä yhdistelmästä, niin voit kysellä lisätietoja mieluiten puhelimella 041-4726728 email sirkkasundstrom@gmail.com
Syntyneet

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Nightdream
Sirkka Sundström
Tanokkaantie 577
32610 Vampula
Puhelin:
041-4726728
Sähköposti:
sirkkasundstrom@gmail.com
Kotisivut:
netti.nic.fi/~pantteri/nightdream.htm Kennelsivuillemme

Sukutaulu:

FI MVA Nightdream Bruno Banani CIE&AM&CAN&FI&EE MVA&EEV-12 Mirepoix´s La Fraie Affaire AM MVA Lacey´s Rockin Robin
AM MVA Mirepoix´s Un Dans UNemillion
Hetti Gräfin Von Schwerin Pilou Des Echos De Buzet
WW-06 Eine Wie Keine Vom Esculap
Nightdream Alessandra Sublet CIE&A&FI&EE&LV MVA Mirepoix´s Sid Vicious AM MVA Mirepoix´s Cartoon Comedy
AM MVA Mirepoix´s La Petit Ingenue
Nightdream Paloma Picasso FI MVA&P V-2001 Nightdream Ludvig De Vov
Hetti Gräfin Von Schwerin