PENTUE - Kennel Nightdream

Petit basset griffon vendeen

Takaisin
Hessu
Hessu
Pikku-Myy
Pikku-Myy
Syntymäpäivä:
25.02.2018

"Pikku-Myy" FI MVA Nightdream Lillian Roxon on saamassa pentueen n. 25.02.2018, isänä on "Hessu" Nightdream Tito Puente.

Myy on yhdistelmästä Nightdream Jean Claude Vandamme (Mirepoix´s La Fraie Affaire-Hetti Gräfin Von Schwerin) sekä Nightdream Isidore Ducasse (Curd Graf Von Schwerin-Nightdream Rhyme De Moines)

Englannissa tehtyjen POAG testien mukaisesti pennut eivät tule sairastumaan avokulma glaukoomaan. Molemmat täysin perusterveitä, karkeakarvaisia, rohkeita, iloisia, hyväntyyppisiä rotunsa edustajia.
Odotettaviussa hyväntyyppisiä petit pentuja perheenjäseneksi, lenkkikaveriksi ja kaikkiin harrastuksiin, myös isännälle jäniksen ajoon. Pennut ovat luovutuksessa 7 viikon ikäisinä eläinlääkärin terveeksi tarkastamina, mikrosirutettuina, rekisteröityinä, useaan kertaan lääkittyinä matoja vastaan, totutettuina kaikenlaiseen ihmisen käsittelyyn, joten uuden perheen on helppo jatkaa tästä eteenpäin, kun pentu on jo luovutusiässä nk ”hanskassa” Mukaansa pennut saavat kattavan pentupaketin ja auttavan puhelimen pennun kasvaessa ja myöhemminkin olen käytettävissä!
Jos olet kiinnostunut rodusta ja tästä mielenkiintoisesta yhdistelmästä tai haluat muuten vaan kysyä jotain, niin ilomielin vastaan asiallisiin kysymyksiin. Ostomielessä kyselijöiltä toivon, että voi hieman kertoa itsestään/perheestään jo ensimmäisellä kerralla.

Pentujen hinta on 1300e

puh 041-4726728 email sirkkasundstrom@gmail.com
kotisivut http://netti.nic.fi/~pantteri/nightdream.htm
Astutettu

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Nightdream
Sirkka Sundström
Tanokkaantie 577
32610 Vampula
Puhelin:
041-4726728
Sähköposti:
sirkkasundstrom@gmail.com
Kotisivut:
netti.nic.fi/~pantteri/nightdream.htm Kennelsivuillemme

Sukutaulu:

Nightdream Tito Puente Ebouriffe Jack Wills SE&NO MVA&SE KVA Rainstone Habile
CIB&SE&FI&DK&NO MVA&POHJMVA &SEKVA Rainstone Astre
FI&HR MVA&FIJV-12&HeJV-12&HeV-14&FIV-14&SplitV-17 Nightdream Gabriella Ferri CIE&AM&FI&EE&LV MVA&EEV-11 Mirepoix´s Sid Vicious
CIE&FI&EE MVA&HeV-12&EEV-12&BALTV-12 Nightdream Isidore Ducasse
Nightdream Lillian Roxon Nightdream Jean Claude Vandamme CIE&AM&CAN&FU&EE MVA&EEV-12&BALTV-12 Mirepoix´s La Fraie Affaire
FI MVA&POHJV-17&Hevv-17&POHJVV-17&FIVV-17 Hetti Gräfin Von Schwerin
CIE&FI&EE MVA&HeV-12&EEV-12&BALTV-12 Nightdream Isidore Ducasse CIE&FU&EE MVA&HeV-10&FIVV-15 Curd Graf Von Schwerin
MULTI CH Nightdream Rhyme De Moines