PENTUE - Kennel Nightdream

Petit basset griffon vendeen

Takaisin
Myyn Pörrö
Otto
Myyn pörröpää
Oili
Syntymäpäivä:
07.11.2019

Vapaana:
1 uros ja 0 narttua

Omaa rakastavaa kotia etsii luovutusikäinen reipas tricolour urospentu Otto ,syntynyt 07.11.2011, äitinä on tosi herttainen "Pikku-Myy" FI MVA Nightdream Lillian Roxon , isänä on vauhdikas ihana "Hessu" Nightdream Tito Puente.

Englannissa tehtyjen POAG testien mukaisesti pennut eivät tule sairastumaan avokulma glaukoomaan, ja molemmat vanhemmat ovat muutenkin terveeksi tarkastetut silmiltään. Molemmat täysin perusterveitä, karkeakarvaisia, rohkeita, iloisia, hyväntyyppisiä ja hyväluonteisia huippusukuisia rotunsa edustajia. 
Hyväntyyppinen reipas petit poika perheenjäseneksi, lenkkikaveriksi ja kaikkiin harrastuksiin, myös isännälle peuran ja jäniksen ajoon.

Pennut syntyvät ja kasvavat sisällä talossa tottuen kaikkeen normaaliin elämiseen liittyvään ääneen, toisiin koiriin, totutetaan ihmisen käsittelyyn. Näin pennut leimautuvat niin ihmiseen kuin omiin lajitovereihinsakin. Pennut lääkitään moneen kertaan eri aineilla matoja vastaan. Pennut ovat luovutusikäisiä ja eläinlääkärin terveeksi tarkastamia, mikrosirutettuja, rekisteröidään, totutettuina kaikenlaiseen ihmisen käsittelyyn, joten uuden perheen on helppo jatkaa tästä eteenpäin, kun pentu on jo luovutusiässä nk ”hanskassa” Mukaansa pennut saavat kattavan pentupaketin ja auttavan puhelimen pennun kasvaessa ja myöhemminkin olen käytettävissä!

Jos olet kiinnostunut rodusta ja tästä mielenkiintoisesta yhdistelmästä tai haluat muuten vaan kysyä jotain, niin ilomielin vastaan asiallisiin kysymyksiin. Ostomielessä kyselijöiltä toivon, että voi hieman kertoa itsestään/perheestään jo ensimmäisellä kerralla.

Olli poika on luovutusikäinen ja valmiina muuttamaan sopivaan kotiin!

Linkki pentujen kuva-albumiin https://photos.app.goo.gl/nYuoHG5BrVTjL2Ng8

puh 041-4726728 email sirkkasundstrom@gmail.com
Syntyneet

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Nightdream
Sirkka Sundström
Tanokkaantie 577
32610 Vampula
Puhelin:
041-4726728
Sähköposti:
sirkkasundstrom@gmail.com
Kotisivut:
netti.nic.fi/~pantteri/nightdream.htm Kennelsivuillemme

Sukutaulu:

Nightdream Tito Puente Ebouriffe Jack Wills SE&NO MVA&SE KVA Rainstone Habile
CIE&SE&DK&NO&FI MVA&SE KVA Rainstone Astre
CIE&FI&SL&HG MVA&FIJV-12&HEJV-12&FIV-14&Split V-17 Nightdream Gabriella Ferri CIE&AM&FI&EE&LV MVA&EEV-11 Mirepoix´s Sid Vicious
CIE&FI&EE MVA&EEV-12&BALTV-12&heV-12&HeVV-14&FIVV-14 Nightdream Isidore Ducasse
FI MVA Nightdream Lillian Roxon Nighdream Jean Claude Van Damme CIE&AM&KAN&FI&EE MVA&EEV-12 Mirepoix´s La Fraie Affaire
FI MVA&PMV-17&HeVV-17&PMVV-17&FIVV-17 Hetti Gräfin Von Schwerin
CIE&FI&EE MVA&EEV-12&HeV-12BaltV-12&FIVV-14&HeVV-14 Nightdream Isidore Ducasse CIE&FI&EE MVA&HeV-10&FIVV-14&FIVV-15 Curd Graf Von Schwerin
MULTI CH Nightdream Rhyme De Moines