Pvm:

16.08.2019

Aika:

17-18

Paikkakunta:

Ylöjärvi

Tarkempi sijainti:

Koirakoulu Pro MiuHau

Maksut:

115

Yhteystiedot:

Heli Väätäjä
Puh: 0449882275

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

helivaataja

Tapahtuma lisätty:

16.07.2019ARKATASSUJEN JATKOKURSSI - Koirakoulu PRO MIUHAU

Haluatko syventää Arkatassujen optimismi -kurssilla oppimaasi ja tarjota koirallesi myös virikkeitä ja aktivointia?

Tämä kurssi on tarkoitettu Arkatassujen optimismi -kurssille osallistuneille koirielle omistajineen. Voit osallistua kurssille useita kertoja, kurssin teemat vaihtelevat ja pääset treenaamaan erilaisia mukavia ja koiraa innostavia asioita sekä tilanteita hallissa ja ulkona.

OPIT:
• miten vahvistat koirasi optimismia ja itseluottamusta
• millaiset harjoitteet tukevat koiran selviytymistä ja hallinnantunnetta arjessa
• miten aktivoida koiraasi

Tällä kurssilla koulutuksen, aktivoinnin ja virikkeistämisen sekä valinnanmahdollisuuksien ja opetettavien käyttäytymisten avulla kasvatetaan koiran itseluottamusta ja positiivista suhtautumista erilaisiin asioihin.

Kurssikertoja on viisi (5) ja niiden pituus on 1 tunti. Kurssilla tarjotaan koirakoille mahdollisuus harjoitteluun rauhallisissa, turvallisissa ja yksilöllisissä olosuhteissa. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja. Suosittelemme myös kennelyskärotokotetta.

Kurssilla käydään läpi käytännön harjoitteiden lomassa kouluttamisen perusteita, arkuuteen vaikuttavia tekijöitä ja miten arkuuteen voidaan koulutuksella, aktivoinnilla ja virikkeistämisellä vaikuttaa. Teoriataustaa käsitellään käytännöllisellä otteella tutkimustietoon pohjaten.

Mikäli et pääse jollekin kurssikerralle, ilmoita siitä viimeistään edellisenä päivänä 24h ennen kurssikertaa (info@promiuhau.fi). Yhden etukäteen ilmoitetun poissaolokerran voit korvata erikseen ilmoitettavana aikana yhden tunnin (1h) mittaisella korvauskerralla.
Ilmoittautuessasi kerro kaavakkeella, mikäli sinulla on joku erityinen toive kurssilla käsiteltäville asioille.

Ensimmäisellä kurssikerralla jätä koira odottamaan autoon, ja tule ensin itse sisään ja tuo koulutustarvikkeet sisälle. Aloitamme keskustelulla ilman koiraa.