Pvm:

21.05.2019

Aika:

18.00

Paikkakunta:

Tampere

Tarkempi sijainti:

lämmin hallitila

Maksut:

98,00 e (sis. 24 % alv)

Yhteystiedot:

Taina Aura
Puh: 040-5086216

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

Pikkuhukka

Tapahtuma lisätty:

19.03.2019ARKITOTTELEVAISUUDEN alkeiskurssi


Haluatko hyvät perustaidot koirallesi? Haluatko ymmärtää paremmin koirasi käytöstä? Haluatko koiran, joka osaa rauhoittua ja sietää ympäristön ärsykkeitä paremmin? Haluatko järjestää koirallesi mielekästä puuhaa? Meillä on sinulle ratkaisu: Arkitottelevaisuuden alkeiskurssi!

Kurssi on tarkoitettu kaikille yli 16-viikkoisille koirille rotuun katsomatta. Kurssissa on 6 koulutuskertaa, kukin kestoltaan tunnin. Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti arkielämän taitoja, erityisesti esim. ohitusta, luoksetuloa, maahanmenoa, yhteistyötä omistajan kanssa, rauhoittumista, häiriönsietoa ym. ja tehdään paljon mukavia aivotyötehtäviä. Ryhmät ovat pienryhmiä, joten yksilöllinen opastus on taattu. Omistajille tulee myös tietoa koiran käyttäytymisestä ja opetustekniikasta. Koulutus perustuu nykyaikaisille ja käyttäytymistutkimuksiin pohjautuville menetelmille.
Kotisivulta (koirakoulut.fi) löydät tarkempaa kuvausta ja tietoja muistakin kursseista.

Ilmoittautua voi sähköpostilla (koirakoulupikkuhukka@gmail.com) tai puhelimitse (040-5086216) tai voit myös kysyä lisätietoja ensin.

Jos koiralle on kuitenkin ehtinyt tulla jo jotain voimakkaampaa käyttäytymistä (esim. rähinää toisille koirille tai ihmisille, yksinolo-ongelmaa tms.), niin silloin alkeiskurssi ei ole oikea vaihtoehto aloittaa muutosprosessia. Näissä tapauksissa oikeampi aloitus on yksityistuntityyppinen ongelmakoulutus, joka voidaan tehdä hyvin räätälöidysti ja juuri sen yksilön tilanteeseen perehtyen. Kysy tarkemmin sähköpostilla tai puhelimitse.

Mikäli taas sinulla on pikkupentu, niin näille on aivan omaa koulutusta, nimittäin ns. vauvaryhmä. Vauvaryhmässä pääpaino on sosiaalistamisella ja tapakasvatuksella, eli juuri sellaisilla asioilla, mitä 8-16-viikkoinen pentu tarvitsee tuossa kehitysvaiheessa. Nämä tunnit ovat ns. irtotunteja, eli ei kurssi, vaan nonstop-muotoinen koulutus. Kysy seuraavista kerroista sähköpostilla tai puhelimitse. Ryhmässä on kertamaksu, joka on 10 e (sis. 24 % alv) per kerta.

Löydät meidät myös Facebookista nimellä Koirakoulu Pikkuhukka.