Pvm:

27.03.2024

Aika:

18.00

Paikkakunta:

Oma miljöö

Maksut:

30€

Yhteystiedot:

Koirakoulu Bisquit

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

Minttinen

Tapahtuma lisätty:

18.02.2024ETÄLUENTO: JÄNNITYS JA VIREYSTILA

”Jännitys parantaa hyvin harvoin suoritusta ja jännitys tarttuu nopeasti koiraan. Jännitys kertoo siitä, ettet ole mukavuusalueellasi. Kun viet taitojasi eteenpäin, mukavuusalueesi kasvaa ja kokemasi kyvykkyys tilanteessa paranevat. Omaa vireystilaa kannattaa myös opetella tuntemaan Vireystilan säätely voi olla erilaiset fyysiset harjoitukset tai rentoutuminen ennen varsinaista tilannetta. Vireystila on vahvana siteenä omistajan ja koiran välillä kaikissa koulutustilanteissa. Mukavuusalueelta poistuminen ei ole siis uhka vaan innostumisen aihe!”

Etäluento ”Jännitys ja vireystila”

Keskiviikkona 27.3.2024 klo 18-19.30, Teams´n välityksellä.
Hinta 30€

Ilmoittautuminen nayttelykoulutus@gmail.com 25.3. mennessä.
Saat maksuohjeet ja infon ilmoittautumisen yhteydessä.
Lisäinfo https://www.facebook.com/photo/?fbid=890112499580065&set=a.565007652090553

Luennoitsija Tero Puustinen antaa helppoja ja käytännönläheisiä vinkkejä omistajan ja koiran väliseen yhteistyöhän arkipäiväisissä asioissa. Valmentajana ja kouluttajana Tero on positiivinen, kannustava ja määrätietoinen.

Terosta sanottua:
”Ohjauksessa yhdistyvät kivalla tavalla vahva tiedollinen asiantuntijuus, rento positiivinen ohjaustyyli ja taidokas motivointi.”
”Aivan jäätävän hyvä kouluttaja!”
”Se elämänilo, asenne ja innostus, mikä miehestä huokuu, luo työskentelylle sellaista positiivista draivia, mitä saisi olla suomalaisessa urheilumaailmassa enemmänkin.”

Tero tekee autourheiluliitolle (AKK-Motorsport) fysiikka-, ravinto- ja mentaalivalmennusta suomalaisille huippukuskeille. Hän tekee lisäksi personal training -ohjauksia, valmennusta, urheiluhierontoja, koulutuksia ja työhyvinvointiluentoja oman yrityksensä kautta.
Hän on ollut mukana Suomen Ratsastajaliitossa maajoukkueen valmennuksessa performance coachina sekä Suomen Agilityliiton Top Team-leireillä psyykkisenä valmentajana.


Käy tutustumassa lisää teropuustinen.fi