Pvm:

29.03.2020

Aika:

10

Paikkakunta:

Turku/Kaarina

Tarkempi sijainti:

Yrittäjänkatu 4, 20760 Kaarina

Maksut:

25/40

Yhteystiedot:

Anna Sydänheimo
Puh: 0503502613

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

annanas

Tapahtuma lisätty:

18.02.2020Kehät kivoiksi, esiintyminen timantiksi - näyttelykoulutuspäivä

Haluaisitko oppia miten juuri sinun koiraa kannattaa jumppailla kehien ulkopuolella saadaksesi siitä kehässä parhaat puolet esiin? Tai miten lähteä kouluttamaan koiralle mukavampaa mielentilaa näyttely- ja erityisesti käsittelytilanteisiin, jotta kehät ovat myös koiran mielestä kivoja?

Kehät kivoiksi, esiintyminen timantiksi –koulutuspäivässä päästään oppimaan näyttelykiemuroita kahden eri alan ammattilaisen näkökulmasta – fysioterapeutin ja eläintenkouluttajan. Koulutuspäivään kuuluu ensin n. 2 tunnin luento ilman koiria näyttelykoiran fysiikasta, sekä omaehtoisesta käsittelystä ja mielentilan muokkaamisesta näyttelytreeneissä. Tämän jälkeen jatketaan käytännön treenejä 4 koiran ryhmissä, tunti per ryhmä.

Päivä alkaa luennolla klo 10 ja tämän jälkeen aloitetaan käytännön treenit, maks. 4 ryhmää. Luento käsittelee näyttelykoiran fyysistä harjoittelua ja psyykkistä puolta, käydään läpi mitä ja miksi koiran kanssa kannattaa tehdä fysiikan kannalta ja mitä taitoja kannattaa opettaa, jotta myös koira kokee näyttelytilanteen mahdollisimman mukavana. Käytännön treenaajat jaetaan n. viikkoa ennen koulutuspäivää ryhmiin ja saatte tästä infokirjeen sähköpostiin. Päivään on mahdollisuus osallistua myös kuuntelupaikalle, jolloin pääsee kuuntelemaan luennon ja saa jäädä seuramaan myös käytännön treenejä. Ryhmätreeneihin osallistuvan koiran tulee pystyä toimimaan ja treenaamaan neljän koiran ryhmässä.

Ryhmätreeneissä treenataan n. puolet ajasta Hannan kanssa fysiikkaan liittyviä asioita, kuten miten saat koirasi esittämään parhaat liikkeensä kehässä ja miten seisotat koiraa edukseen. Lisäksi Hanna neuvoo, miten juuri sinun koiraa voi jumpata näyttelyitä ajatellen. Puolet ajasta treenataan Annan kanssa käsittelyä ja koiran mielentilaa näyttelyissä. Mikäli koirasi ei erityisesti nauti näyttelyistä tai on liiankin innokas, saatte vinkit siitä, miten lähteä treenaamaan mm. käsittelyosuudesta kivaa ja rauhallista koiralle. Treenataan myös yleistä asennetta näyttelyihin, sillä pääasia on, että sekä koiralla että omistajalla on hauskaa. Se näkyy pitkälle ja vaikuttaa hyvinvointiin!

Hanna Nissinen on eläinfysioterapiaan erikoistuva fysioterapeutti. Hanna on kiertänyt näyttelyitä mm. Cruftsia myöten ja on erityisen kiinnostunut näyttelykoirien fyysisestä hyvinvoinnista. Hanna tekee eläinfysioterapiaa yrityksessään EläinfysiOs Turun Koirafysion tiloissa.
Anna Sydänheimo on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja omaa pitkän näyttelytaustan jo junior handler –kehistä lähtien eri rotuisten koirien kanssa, sekä on SKL:n pätevöity kehäsihteeri. Anna on erikoistunut omaehtoiseen käsittelyyn ja on erityisen kiinnostunut näyttelykoirien mielentilasta ja asenteesta, sekä niiden vaikutuksesta koiran kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset nettisivuilta https://www.pawsiteam.fi/tuote/kehat-kivoiksi-esiintyminen-timantiksi/