Pvm:

11.08.2019

Aika:

11.00-11.45

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä, Karjasillantie 12, 15580 Ruuhijärvi

Maksut:

60e yht. 6 käyntikertaa

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

28.05.2019Pentu/alkeiskurssi (Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä)

Mukava ja tehokas tottelevaisuuskurssi ilman ikärajoitusta pennuille sekä nuorille ja myös aikuisille koirille, jotka tarvitsevat lisäopetusta, turvallisesti verkolla aidatulla pihalla maaseudulla. Kurssia saa käydä omaan tahtiin ja mukaan voi tulla milloin vaan, sillä asiat kerrataan aina uudelleen. Koulutus toimii vuoden ympäri.
Koirakoulussa opetellaan kaikki tottelevaisuuden perusliikkeet, kuten istuminen, maahan meno, sivulle tulo, pysähtyminen, paikalle jääminen, seuraaminen ja mikä tärkeintä, iloinen ja ripeä luokse tulo. Lisäksi harjoitellaan kohtaamista ja omistajan vapaaehtoista seuraamista vetämättä. Jokainen kurssilainen saa harjoitella tasonsa mukaan myös vapaana ja edetä vaativiinkin suorituksiin
Kurssilaiset saavat myös omaa opetusta tarvitsemaansa asiaan.
Kurssilla opetellaan hallitsemaan koira erilaisissa tilanteissa. Kurssille on helppo tulla, siellä on kannustava ja ystävällinen ilmapiiri ja opetus tapahtuu ystävällisen, koiralle luonnollisen oppimisen kautta energiaa ja kehonkieltä hyödyntäen sekä suorituksia kehuen ja palkiten.
Kurssimaksu maksetaan saapuessa käteisellä. Koiralle mukaan vesi ja kuppi, makupaloja ja vaikkapa lelu. Ei kelatalutinta ja valjaita.
Tervetuloa mukaan koirasi kanssa!

kts. lisää www.elainpalvelusatu.suntuubi.com tai www.facebook.com/elainpalvelu.satusuomensyrja