Pvm:

15.04.2018

Aika:

11.00-11.45

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä, Karjasillantie 12 15580 Ruuhijärvi

Maksut:

6 kertaa yht. 60e

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

03.03.2018Pentu/alkeiskurssi (Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä)

Tehokas ja mukava tottelevaisuuskurssi ilman ikärajoitusta maaseudulla turvallisesti verkolla aidatulla pihalla. Kurssia ei tarvitse käydä perättäisinä sunnuntaipäivinä, ja sen voi aloittaa mistä kerrasta tahansa, sillä asiat kerrataan aina uudelleen.
Jos tuntuu, että aikuisenkin koiran kanssa olisi vielä kerrattavaa tai aika oppia uutta, tule rohkeasti mukaan.
Kurssilla opetellaan kaikki perustottelevaisuusliikkeet, ja opetellaan saamaan koira hallintaan erilaisissa tilanteissa. Jokainen koira saa omaa aikaa ja opetusta tarvittaessa. Opittaviin asioihin kuuluu mm. sivulle tulo, pysähtyminen, paikalle jääminen, iloinen ja ripeä luokse tulo, maahan meno, seuraaminen sekä toisen koiran kohtaaminen.
Kurssilla opetellaan rauhallista ja ystävällistä koiran ohjaamista käyttäen energiaa, elekieltä ja kehonkieltä hyväksi. Kurssin jälkeen koiran omistajan on hyvä jatkaa opettamista tästä eteenpäin.
Pennut saavat mahdollisuuksien mukaan leikkiä vapaina, jos sopivat kaverit löytyvät, ja oppia tärkeitä sosiaalisia taitoja.
Kurssimaksu maksetaan tullessa käteisellä. Mukaan koiralle makupaloja ja mahdollisesti lelu. Ei kelatalutinta ja valjaita.
.
Tervetuloa mukaan!