Pvm:

04.08.2019

Aika:

11.00-11.45

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä, Karjasillantie 12 15580 Ruuhijärvi

Maksut:

6 käyntikertaa yht. 60e

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

28.05.2019Pentu/alkeiskurssi (Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä)

Tehokas ja mukava tottelevaisuuskurssi vuoden ympäri ilman ikärajoitusta maaseudulla turvallisesti verkolla aidatulla pihalla. Kurssia ei tarvitse käydä perättäisinä kertoina, ja sen voi aloittaa mistä kerrasta tahansa, sillä asiat kerrataan aina uudelleen.
Koirakoulussa opetellaan koiran hallintaa erilaisissa eteen tulevissa tilanteissa käyttäen koiran luonnollista tapaa oppia mm. kehon ja energian avulla. Kaikki opetus tapahtuu ystävällisessä ja kannustavassa ilmapiirissä.
Kurssilla opetellaan myös kaikki perustottelevaisuusliikkeet, Jokainen koira saa omaa aikaa ja opetusta tarvittaessa. Opittaviin asioihin kuuluu mm. sivulle tulo, pysähtyminen, paikalle jääminen, iloinen ja ripeä luokse tulo, maahan meno, seuraaminen sekä toisen koiran kohtaaminen ja omistajan kanssa vetämättä kulkeminen. Kurssilla on mahdollisuus edetä oman ja koiran tason mukaan vaativiinkin suorituksiin myös vapaana.
Kurssimaksu maksetaan tullessa käteisellä. Mukaan koiralle vesi ja kuppi, makupaloja ja mahdollisesti lelu. Ei kelatalutinta ja valjaita.
Tervetuloa mukaan koirasi kanssa!