Pvm:

09.12.2019

Aika:

20.00 - 20.50

Paikkakunta:

Tuusula

Tarkempi sijainti:

Hyrylänkatu 8, 04300 Tuusula

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

PiskiTiski

Tapahtuma lisätty:

26.10.2019PiskiTiskin tavoitteellinen valmennus: Harrastuslajit

PiskiTiskin uusi tavoitteellinen ja erittäin yksilöllinen valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat saavuttaa koirasi kanssa oikeastaan lähes mitä vaan!

Valmennukseen osallistuville koirakoille tehdään yksilölliset tuntisuunnitelmat ja ne toteutetaan kouluttajan seurannassa. Oli tavoitteenasi sitten kisaaminen rally-tokossa, BH-koe, viretilan haasteet harrastuksissa tai jokin muu harrastuksiin liittyvä tavoite, niin tämä valmennus on sinulle. Valmennukseen kuuluu oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa treenivideoita ja -ideoita, joita kouluttaja kommentoi ja jonne kouluttaja teettää ohjaajille erilaisia teoriaan liittyviä tehtäviä.

(Hajutyöskentely, maastolajit (haku, jälki jne.), agility ja koiratanssi eivät valitettavasti onnistu kurssitavoitteina, mutta lähes kaikki muu käy. Kysy: info(at)piskitiski.fi, mikäli olet epävarma!)

Kurssi sopii koirille, jotka pystyvät toimimaan ryhmässä toisten koirien kanssa ongelmitta.

PiskiTiskin kaikkien kurssien hintaan sisältyy luentomaksu PPP -luennolle (Piskin perusperiaatteet). Tule mukaan oppimaan lisää koiran kouluttamisen lainalaisuuksista. Luentoja pidetään säännöllisesti kaksi kertaa kuussa. Ilmoittaudu mukaan Tulevat tapahtumat -sivulta.

HUOM. Ei tuntia 23. ja 30.12. Kurssi päättyy 6.4.2020.

Kurssi laskutetaan neljän viikon välein erissä.

Kouluttajana toimii Tiina Paavola.

Lisäinfo ja ilmoittautuminen PiskiTiskin nettisivuilta.