Pvm:

31.10.2019

Aika:

17.00 - 17.50

Paikkakunta:

Tuusula

Tarkempi sijainti:

Hyrylänkatu 8, 04300 Tuusula

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

PiskiTiski

Tapahtuma lisätty:

20.09.2019PiskiTiskin tavoitteellinen valmennus: Nosework (PIENRYHMÄ)

PiskiTiskin uusi tavoitteellinen ja erittäin yksilöllinen valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat saavuttaa koirasi kanssa oikeastaan lähes mitä vaan!

Valmennukseen osallistuville koirakoille tehdään yksilölliset tuntisuunnitelmat ja ne toteutetaan kouluttajan seurannassa.

Tässä valmennuksessa harjoitellaan pitkäjänteisesti noseworkin saloja. Treenaamme erilaisia etsintöjä ja harjoittelemme kohti hajutestiä ja kokeita. Kurssi sopii koirakoille, jotka ovat jo käyneet vähintään noseworkin alkeiskurssin ja osaavat etsiä eukalyptuksen hajua.

Valmennukseen kuuluu oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa treenivideoita ja -ideoita, joita kouluttaja kommentoi ja jonne kouluttaja teettää ohjaajille erilaisia teoriaan liittyviä tehtäviä.

Kurssi laskutetaan 4 viikon välein erissä.

HUOM. Ei tunteja 26.12. ja 2.1. Kurssi päättyy 20.2.2020.


PiskiTiskin kaikkien kurssien hintaan sisältyy luentomaksu PPP -luennolle (Piskin perusperiaatteet). Tule mukaan oppimaan lisää koiran kouluttamisen lainalaisuuksista. Luentoja pidetään säännöllisesti kaksi kertaa kuussa. Ilmoittaudu mukaan Tulevat tapahtumat -sivulta.

Kouluttajana toimii Noora Ilmonen.

Lisäinfo ja ilmoittautuminen PiskiTiskin nettisivuilta.