Pvm:

15.12.2017

Paikkakunta:

Salo

Lisääjä:

swat

Tapahtuma lisätty:

06.11.2017SWAT WinterCUP

South West Agility Team ry järjestää jo neljännen kerran Winter CUPin! Sarja epävirallisia agilitykisoja kisataan Salon Koirahallin keinonurmikentällä.

Tapahtuman sponsoroi PetPoint Salo!

Luokkina CUPin osakilpailuissa on starttiluokka, mölliluokka ja avoinluokka, möllin ja avoimen rata voi vaihdella hyppy- tai agiratana ja se ilmoitetaan etukäteen. Jokainen osakilpailu kisataan omana kisanaan ja niissä palkitaan jokaisesta luokasta ja säkäluokasta 3 parasta. Jokaisessa osakilpailussa jaetaan CUP-pisteitä, joiden perusteella viimeisen osakilpailun jälkeen palkitaan CUP-palkinnot jokaisen luokan ja säkäluokan kolmelle parhaalle.

16.12.2017 2. osakilpailu, startti, mölli hyppyrata, avoin hyppyrata, säkäjärjestys medi-maksi-mini. Tuomarina toimii Petteri Kerminen!

20.1.2018 3. osakilpailu, startti, mölli agirata, avoin agirata, säkäjärjestys maksi-mini-medi. Tuomarina Veli-Pekka Suuronen!

Starttiluokka. Starttiluokassa on pelkästään hyppyjä ja putkia. Rimakorkeudet 10-15-20. Luokassa sijoittuvat ainoastaan koirat, jotka eivät ole aiemmin kilpailleet ylemmissä (mölli ja avoin) luokissa. Starttiluokassa suoritusta ei hylätä, vaan hylkäykseen johtavat virheet ovat 10 virhepisteen arvoisia. Starttiluokassa koiralla saa olla lähdössä kiinnipitäjä ja koiran saa palkata lähtöön ja maaliin saamatta siitä virhepisteitä. Namia/lelua saa halutessaan pitää radalla kädessä, mutta radalla palkkaamisesta tulee 10 virhepistettä.

Mölliluokka, alaikäraja 12kk. Mölliluokassa ei ole keinua, keppejä, rengasta eikä pussia. (Hyppyradalla ei myöskään ole puomia tai A-estettä). Rimakorkeudet 20-30-45. Mölliluokassa ei voi sijoittua mikäli koira on startannut virallisissa kisoissa. Mölliluokassa suoritusta ei hylätä, vaan hylkäykseen johtavat virheet ovat 10 virhepisteen arvoisia. Koiran saa palkata lähdössä ja maalissa. Palkkaamisesta radalla tulee 10 virhepistettä. Koiralla saa olla kiinnipitäjä lähdössä, mutta tästä tulee 10 virhepistettä.

Avoinluokka, alaikäraja 14kk. Avoimessa luokassa radalla voivat olla kaikki esteet ja hypyt ovat kisakorkeuksissa. Mikäli kyseessä on hyppyrata ei radalla tällöin ole puomia, A-estettä tai keinua. Rimakorkeudet 25-35-55. Avoimessa luokassa noudatetaan virallisia kilpailusääntöjä, joskin koiran saa palkata heti maaliin tultua.

Winter CUPin säännöt:
• Koirat jaetaan tasonsa ja kokonsa mukaan sopivaan kilpailuluokkaan. Koira saa toki harjoitusmielessä startata myös alemmassa taso- tai säkäluokassa. Tällöin tulosta ei oteta huomioon CUPin pisteiden laskussa.
• Jos koiralla on ”oikeus” kisata useammassa luokassa (mölli ja avoin), tulee ohjaajan ilmoittautuessa valita, kumman luokan tuloksilla koira osallistuu CUP-pisteiden keräykseen.
• Jos koira Winter CUPin aikana nousee startista mölleihin tai mölleistä avoimeen, siirtyy pisteet koiran mukana.
• CUP-pisteiden jako: 1. Sija 5 pistettä, 2. Sija 4 pistettä, 3. Sija 3 pistettä, 4. Sija 2 pistettä, 5. Sija 1 piste. Lisäksi jokainen 0-radan tehnyt koirakko saa 3 pistettä.
• Jos CUP-pisteet menevät tasan, saa se koirakko ylemmän sijoituksen, joka on viimeisessä osakilpailussa menestynyt paremmin.
• CUP-palkinnot jaetaan viimeisen osakilpailun päätyttyä, niitä ei postiteta.
• CUP-pisteet ovat koirakko-kohtaisia.

Hallissa on pissaveromaksu, mitä on noudatettava. Isolle nurmipohjaiselle kentälle tulleista vahingoista maksetaan 10e ja muualle halliin tulleista 2e. Mikäli koirasi tekee tarpeensa/merkkaa esteitä kesken ratasuorituksen, rata keskeytyy välittömästi ja ohjaajan tulee huolehtia, että jäljet siivotaan asianmukaisesti.

Ilmoittautuminen alkaa klo 9:30 ja kilpailut alkavat klo 10. Huom! Voit ilmoittautua myös ennakkoon! Ilmoittautuminen paikanpäällä on mahdollista aina kyseessä olevan luokan rataantutustumiseen asti. Kaikkien kisaajien ei tarvitse siis olla ilmoittautumassa ilmon auetessa aamulla, vaan riittää kun on ilmoittautumassa ennen oman luokan alkua. Koska ilmoja otetaan vastaan vielä kisapäivän aikana, emme voi laatia aikataulua etukäteen. Ilmoitamme kuitenkin täällä FB-tapahtumassa kisapäivän aikana tilannetietoja ja ennakkoilmon sulkeuduttua julkaisemme ilmomäärät, joista voi vähän arvioida mahdollista aikataulua.

Osallistumismaksu ennakkoon lomakkeella ilmoittautuneille 6e/startti ja paikan päällä ilmoittautuneille 7e/startti. Otamme vastaan vain käteistä rahaa tai SWATin starttilahjakortteja.

Ennakkoilmolomake: http://swat.nettilomake.fi/form/1631 Lomake sulkeutuu 15.12. klo 10. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on mahdollista vain paikan päällä kisapäivän aikana.

Mahdollisuus ottaa useampi startti, paras tulos jää voimaan! Koira voi myös kilpailla alemmassa luokassa tai alemmassa säkäluokassa, mutta tällöin ei sijoitu.

Juoksunartut eivät saa osallistua kilpailuun.

Paikalla buffetti herkkuineen! :)