Pvm:

28.08.2019

Aika:

17.00 – 17.45

Paikkakunta:

Helsinki, Konala, Lämmin halli

Tarkempi sijainti:

Ruosilantie 10

Maksut:

160€

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

eyore

Tapahtuma lisätty:

23.06.2019TAITOA TASSUIHIN: AgiDance Alkeet - Kurssi


KURSSIN SISÄLTÖ:

Haluatko harrastaa agilityä sekä koiratanssia, mutta aikasi ei riitä molempiin kunnolla tai oletko joutunut luopumaan agilitystä koirasi terveyden vuoksi? Tämä uutuuslaji soveltuu pennusta vaariin, koska liikkeitä sekä esteiden korkeuksia voidaan muokata koirakon tarpeiden mukaan. Alkeiskurssilla harjoitellaan erilaisia temppuja, niiden yhdistelmiä sekä agilityn muutamia esteitä tulevaa koreografiaa silmällä pitäen. Viimeisellä kerralla olisi tarkoitus jokaisen koirakon tehdä yksitellen annetuista vaihtoehdoista valitsemansa koreografia musiikin kanssa alusta loppuun. Koreografian taso on helppo.

Kurssille voit osallistua niin pennun kuin vanhemmankin koirasi kanssa. Kurssille ei voi osallistua koiran kanssa joka ei ole hallinnassa myös vapaana (muut koirakot odottavat aidan takana) tai reagoi jatkuvasti haukkumalla muihin koiriin tai ihmisiin. Koiran ei tarvitse osata esteitä tai temppuja etukäteen kurssille tullessaan.

Kurssille voi tulla myös koirakko, joka osaa jo putken, hypyn ja ovat tehneet jo useita temppuja. Osaavemmilla koirakoilla perehdytään tutuissa tempuissa ohjauksien häivytykseen, liikkeestä toiseen siirtymiseen saumattomasti sekä esteille irtoamiseen. Alkeiskurssin kerroilla aloitamme myös vaikeampien temppujen opetuksen – niitä tarvitaan jatkokursseilla.

HUOM! Mikäli itsesi tai koirasi terveyteen liittyen on rajoitteita, kerrothan ilmoittautumisen kommenttikenttään asiasta, jotta kouluttaja tietää varautua.KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 8 koulutuskertaa

Keskiviikkoisin klo 17.00 – 17.45

28.08, 04.09, 11.09, 18.09, 25.09, 02.10, 09.10, 16.10.2019

ILMOITTAUTUMINEN KURSSIKALENTERIN KAUTTA:

http://kurssikalenteri.taitoatassuihin.fi/tapahtuma/helsinki-konala-agidance-alkeet-kurssi-keskiviikkoisin-28-08-2019-klo-17-00-8krt/


KATSO KAIKKI TULOSSA OLEVAT KOULUTUKSET:

http://kurssikalenteri.taitoatassuihin.fi/kurssikalenteriTervetuloa lisäämään Taitoa Tassuihin!