Pvm:

16.01.2022

Aika:

20.00 – 20.45

Paikkakunta:

Helsinki, Konala, sisätila

Tarkempi sijainti:

kts. tarkempi sijainti kotisivuiltamme

Maksut:

120€/koirakko

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

eyore

Tapahtuma lisätty:

23.12.2021TAITOA TASSUIHIN: AgiDance Alkeet – KurssiKURSSIN SISÄLTÖ:

Haluatko harrastaa agilityä sekä koiratanssia, mutta aikasi ei riitä molempiin kunnolla tai oletko joutunut luopumaan agilitystä koirasi terveyden vuoksi? Tämä koirakoulumme kehittämä monipuolinen laji soveltuu pennusta vaariin, koska liikkeitä sekä esteiden korkeuksia voidaan muokata koirakon tarpeiden mukaan. Tässä lajissa hypyn rimat pidetään alhaalla, koska ennen/jälkeen hypyn on tempun suoritus, jotta koira pystyy vaivattomasti hypystä näiden temppujen välissä suoriutumaan.

Alkeiskurssilla harjoitellaan erilaisia temppuja, niiden yhdistelmiä sekä agilityn muutamia esteitä (hyppy ja mutka putki) tulevaa koreografiaa silmällä pitäen. Viimeisellä kurssin kerralla olisi koirakkojen edistymisen mukaan tarkoitus tehdä osa tai kokonaan kurssilla opeteltava koreografia. Koreografian taso on helppo.

POHJATAIDOT KURSSILLE OSALLISTUMISEEN:
Kurssille voit osallistua niin pennun kuin vanhemmankin koirasi kanssa. Kurssille ei voi osallistua koiran kanssa joka ei ole hallinnassa myös vapaana (muut koirakot odottavat aidan takana) tai reagoi jatkuvasti haukkumalla muihin koiriin tai ihmisiin. Koiran tulisi kurssille tullessaan osata entuudestaan aita hyppy sekä mutkalla oleva putki. Erilaiset temput opetellaan kurssilla, mutta vaikka koira osaisi temppuja jo entuudestaan ei tästä ole haittaa, vaan päinvastoin.

Osaavemmilla koirakoilla perehdytään tutuissa tempuissa ohjauksien häivytykseen, liikkeestä toiseen siirtymiseen saumattomasti sekä esteille irtoamiseen. Alkeiskurssin kerroilla aloitamme myös vaikeampien temppujen opetuksen.

HUOM! Mikäli itsesi tai koirasi terveyteen liittyen on rajoitteita, kerrothan ilmoittautumisen kommenttikenttään asiasta, jotta kouluttaja tietää varautua.


Yhteensä 4 koulutuskertaa
Sunnuntaisin klo. 20.00 – 20.45
16.01, 23.01, 30.01, 06.02.2022


ILMOITTAUTUMINEN KURSSIKALENTERIN KAUTTA:
https://kurssikalenteri.taitoatassuihin.fi/tapahtuma/helsinki-konala-agidance-alkeet-kurssi-sunnuntaisin-16-01-2022-klo-20-00-4krt/

KATSO KAIKKI TULOSSA OLEVAT KOULUTUKSET:
http://kurssikalenteri.taitoatassuihin.fi/kurssikalenteri

Tervetuloa lisäämään Taitoa Tassuihin!