Pvm:

10.08.2019

Aika:

14.00 – 19.45

Paikkakunta:

Helsinki, Konala, Lämmin halli

Tarkempi sijainti:

Ruosilantie 10

Maksut:

300€

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

eyore

Tapahtuma lisätty:

08.04.2019TT: AgiDance Ohjaajakoulutus

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

AgiDance Ohjaajakoulutukseen voi osallistua henkilö, joka haluaa alkaa kouluttamaan AgiDance lajia joko itsenäisesti tai yrityksessä (esim. koirakoulu). Koulutuksessa henkilö oppii mitä AgiDance on, miten AgiDancea koulutetaan ja mikä on koulutuksien tavoitteena sekä luomaan myös itse koreografioita esteiden, temppujen ja musiikin ympärille.

Lajissa on 3 tasoa: helppo, haastava ja vaikea. Tasojen noustessa myös siirtymät, musiikin merkitys, liikkeiden vaikeus yksinään ja niiden yhdistelmät vaikeutuvat. Koulutuksessa henkilö myös kouluttaa omaa koiraansa lajin pariin sekä videokuvaa tekemänsä koreografian mikä katsotaan koulutuksessa yhdessä ryhmän kanssa. Viimeisellä kerralla myös henkilö kouluttaa vieraita koirakoita lajin pariin.

Koulutukseen hakevalla henkilöllä tulisi olla aikaisempaa kokemusta koirakoiden kouluttamisesta, koska tämä koulutus perustuu AgiDancen ympärille eikä siis sisällä perusteoriaa itse koiran ja koirakoiden kouluttamisesta.

Suotavaa olisi myös, että hakevalla kouluttajalla olisi ennestään vähän kokemusta agilitystä sekä temppujen koulutuksesta tai koiratanssista.


KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 3 koulutuskertaa

Lauantaisin klo 14.00 – 19.45

10.08, 31.08, 21.09.2019