Pvm:

13.08.2019

Aika:

20-21

Paikkakunta:

Ylöjärvi

Tarkempi sijainti:

Koirakoulu Pro MiuHau

Maksut:

98

Yhteystiedot:

Susanne Kuusimäki
Puh: 040 8450979

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

helivaataja

Tapahtuma lisätty:

16.07.2019Villit ja vallattomat junnut jatkokurssi - Koirakoulu PRO MIUHAU

Onko junnullasi perustaitoja pentu- tai arkikursseilta, mutta kaipaat lisää harjoitusta ja uusia vinkkejä?

Haluatko oppia lisää ja syventää Villit ja vallattomat junnut -kurssilla oppimiasi asioita?

Tämä kurssi on tarkoitettu VIllit ja vallattomat junnut -kurssin käyneille koirakoille tai muun pentu- tai perus/arkikurssin käyneille eli noin 6-24kk ikäisille junnukoirille omistajineen! Kurssilla keskitytään yhteistyöhön, itsehillintään, keskittymiskyvyn parantamiseen ja hauskanpitoon leikkimielisiä koulutuspelejä hyödyntäen, sekä mm. tasapainon ja koordinaation kehittämiseen.

OPIT
* kehittämään koirasi keskittymiskykyä ja itsehillintää ikävaiheeseen sopivilla tehtävillä ja aktiviteeteilla
* vahvistamaan junnukoiran vuorovaikutusta ja yhteistyötä kanssasi
* vahvistamaan toivottua käyttäytymistä ja vähentämään ei-toivotun käyttäytymisen esiintymistä

Junnuilla on iso myllerrys käynnissä kuten ihmismurkuillakin. Tässä välivaiheessa on hyvä tarjota junnukoiralle positiivisia kokemuksia ja tekemistä, joka on hauskaa ja innostavaa ja jossa keskittyminen syntyy tekemisen ilosta ja luontaisesta käyttäytymisestä. Samalla etsitään kullekin persoonalle sopivia aktiviteetteja persoonallisuuspiirteiden kehittämiseksi, opitaan rauhoittumaan ja hallitsemaan tunteita ja kehitetään itsehillintää. Kurssilla myös opitaan, ylläpidetään ja kehitetään pidemmälle tärkeitä elämäntaitoja, kuten remmissä käyttäytymistä ja luoksetuloa, joita tarvitaan niin arjessa kuin juhlassa. Kurssilla opit tunnistamaan koirasi käyttäytymistä, viestintää erilaisissa tilanteissa, ja toimimaan tilanteen mukaisesti.

Kurssilla huomioidaan yksilöllisesti junnukoiran persoonallisuus ja harjoitukset muokataan kullekin pennulle sopivaksi. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja ja madotettuja.

Kurssille otetaan 6-24kk ikäisiä junnukoiria. Kurssikertoja on viisi (5). Kurssilla käydään läpi käytännön harjoitteiden lomassa kouluttamisen perusteita ja muuta teoriaa käytännöllisellä otteella.

Mikäli et pääse jollekin kurssikerralle, ilmoita siitä viimeistään edellisenä päivänä (info@promiuhau.fi). Yhden etukäteen ilmoitetun poissaolokerran voit korvata erikseen ilmoitettavana aikana.

Ilmoittautuessasi kerro kaavakkeella, mikäli sinulla on joku erityinen toive kurssilla käsiteltäville asioille.

Ensimmäisellä kurssikerralla jätä koira odottamaan autoon, ja tule ensin itse sisään ja tuo koulutustarvikkeet sisälle. Aloitamme keskustelulla ilman koiraa.

Huomioithan, että jos koirasi on reaktiivinen tai sillä on muu vaikea käyttäytymisongelma, ota ensin yhteyttä yksityiskoulutuksen tai muun käyttäytymiskurssin kartoittamiseksi, joka voi soveltua koirallesi paremmin.

Kurssille ei oteta aggressiivisesti toisia koiria tai ihmisiä kohtaan käyttäytyviä koira. Aggressiivisuudella tarkoitetaan, että koira on yrittänyt purra tai purrut, nyrhäissyt tai vahingoittanut toista koiraa tai ihmistä fyysisesti.