BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Lauantaina, 21.01.2012 klo 21:09

Mushu? Evoluutioteoriaa...

Emäntä on kutsunut mua muruksi jo ennen kuin musta tuli Halla. Sitten murusta tuli Muru Murunen ja kun sain oman nimen niin siitä tuli Halla Muru Murunen (lempinimievoluutiota). Viime aikoina mua on kuitenkin taas kutsuttu enemmän Muruksi kuin Hallaksi.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 10.01.2012 klo 21:33

Kaikenlaisia juhlia (osa 3: joulu ja uusi vuosi)

Joskus tuntuu että elämä on yhtä juhlaa. Viime aikoina on vähän tuntunut siltä. Ensin oli tosiaan mun synttärit ja sitten joulu ja uus vuos (ja huomaa että tässä kolmannessa juhlahumuosiossa on joulu ja Uusi Vuosi molemmat kun taas mun synttärit vaati 2 osaa eli siitä voi päätellä juhlien tärkeyden.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 03.01.2012 klo 17:50

Kaikenlaisia juhlia osa2

Juhliin valmistautuminen on aina kovaa hommaa ja riippuen juhlien koosta se vie enemmän tai vähemmän aikaa. Mun 2-vuotissynttärit oli sentään niin isot kemut että niitä varten oli käytävä pesulla ja föönissä ja trimmauksessa ja otettava erinäisiä valokuvia todisteeksi siitä että olen jo oikeastaan neito enkä lapsi enää. Lopulta kuitenkin päästiin varsinaiseen asiaan ja emäntä leipoi meille kakut käyttäen kinkkua, koirien maksapateeta ja denstasticksejä.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 03.01.2012 klo 17:39

Kaikenlaisia juhlia

Suuri juhlakausi alkoi marraskuun lopussa mun synttäreillä. Siitä kuukausi eteenpäin niin on joulu ja joulun jälkeen vielä joku juttu jota ihmiset nimittävät uudeksi vuodeksi. Se on vissiin jonkun vuosi nimisen tyypin synttärit.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.