BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Maanantaina, 28.11.2011 klo 00:19

Hyvää Syntymäpäivää Minulle...

Minulla ja isännällä on tänään syntymäpäivä. Me aloitettiin juhlintaa jo näin yöllä emännän kanssa kun se kuiskaili mun korviin SIG:n Hyvää Syntymäpäivää Sinulle Rakkain -biisiä ja mä annoin sille pusuja ja leikin sen kanssa. Nyt meidän tosin pitää olla hiljaa että isäntä saa nukkua sillä se haluaa kuulemma aloittaa oman syntymäpäivänsä nukkumalla (outo tyyppi!)

Mä jouduin synttäreiden takia käymään pesulla ja trimmissä ja vähän harjoitteleen mallina oloa:
[img]http://taigalta.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 20.11.2011 klo 14:32

Ystävä hukassa? / LÖYTYI!

Muokkaus: ihana ihana naapuri toi kadonneen pennun takaisin noin kolme tuntia katoamisen jälkeen.

Mun piti tänään mennä lenkille Pessin ja sen uuden pikkusiskon kanssa. Pikkuinen säikähti kun me oltiin niin iloisia sen näkemisestä ja karkasi hurjan lujaa jonnekin.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 17.11.2011 klo 22:01

Hallan Ankeuttaja

Ensin tuli Kaamea Kirous ja sitten alkoi tulla kylmä ja märkä ja pimeä. Emäntä väittää ettei enää voi uida. Tai voi (kokeilin!) mutta ei saa.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.