BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 27.02.2011 klo 19:42

Kutistunut Monsieur Pessi

Pessi on mun vanha ystävä. Mutta me ei olla nähty aikoihin! Pessi nimittäin oli vaihdossa Ranskassa (en ole ihan varma mihin se vaihdettiin, mutta nyt se on vaihdettu takaisin ja hyvä niin). Mutta joku oli varmaan pessyt Pessin siellä Ranskassa ihan liika kuumassa tai sit jotain muuta ihmeellistä oli tapahtunut sillä Pessi oli kutistunut ihan kamalasti viime näkemisen jälkeen.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 20.02.2011 klo 16:43

Lääkärikoira

Mulla on nyt ammatti. Olen päättänyt alkaa isäni jäjiissä lääkärikoiraksi. Se juoksuvalmennus ja liitokoirana olo voi sitten olla sellaisia sivutöitä tai harrastuksia.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 16.02.2011 klo 22:21

Ystävä yllättää

Maanantaina oli ystävän päivä. Meillä ei sitä voitu kunnolla viettää (kts. edellinen kirjoitus: täällä ei oo tehty mitään kivaa ikuisuuksiin) ja aika kylmääkin nyt ois kunnon leikkimistapaamiselle mikä on mun lempitapa tavata ystäviä.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Maanantaina, 14.02.2011 klo 22:19

Voiko tylsyyteen kuolla?

Niin voiko? Just kun musta tuli liitokoira niin emäntä ottaa ja sairastuu. Se alkoi satunnaisena yskimisenä ja sitten sillä olikin jo kuumetta ja nuha. Ja nyt se nukkuu 20h vuorokaudessa ja lopun aikaa se niiskuttaa ja yskii ja on tylsä.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 09.02.2011 klo 21:54

Liitokoira

Mä olen liitokoira! Enkä mikä tahansa liitokoira vaan agiliitokoira! Se tarkoittaa sitä että me käydään emännän kanssa ainakin kerran viikossa semmoisella lämpimällä hallilla leikkimässä ja mä saan siitä palkkaa. Jos musta tulee tarpeeksi hyvä niin pääsen kisaamaankin isona. Voi veljet että se on hauskinta mitä mä tiedän.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Lauantaina, 05.02.2011 klo 21:42

Huippumalli haussa - Next Top Dog Model?

Jokin aika sitten isin pannan stoppari mysteerisesti hajosi minun ja pannan oleillessa samoissa tiloissa...
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.