BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 29.04.2015 klo 19:44

Wappu-evästeitä

Kuulin että tulee joku Wappu joka on Eri kuin se Vappu joka me tunnetaan. Joku semmoinen missä on seprentiinejä ja palloja ja hupsuttelua. En tiedä mitä se seprentiini on mutta pallot ja hupsuttelu sopii mulle kuin nenä päähän! Kuulemma voitaisiin pukeutua johonkin hassuihin asuihin, mutta emäntä sanoi että me ollaan jo valmiiksi niin hassuja ettei tarvita mitään erillisiä asusteita.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 09.04.2015 klo 14:11

Kun emännällä on hatarat aivot...

Niin silloin kaikki ei mene niin kuin Strömsössä. Meillä oli lattioiden hiomisoperaatio, jonka takia hirveän sählingin kera kaikki huonekalut ja muut tavarat (myös mun rotat!) sullottiin kahteen huoneeseen ja me pakkauduttiin autoon ja karautettiin itsemme evakkoon. Evakkopaikka sijaitsi [url=http://www.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.