BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 27.07.2011 klo 09:35

Kuinka Artturi oppi uimaan

Vaikka Artturi oli meille tullessaan paras veden päällä pomppija ja juoksentelija jonka tiedän, se ei kuitenkaan osannut uida. Minusta taas uiminen on kesässä yksi parhaita asioita ja sen voittaa vain uiminen kaverin kanssa, joten päätin korjata Artturin uimataidon. Valitettavasti vaan en voinut tehdä sitä heti, sillä emäntä pakkasi autoon Artturin ja Artturin emännän ja sekalaisen kokoelman muita tavaroita ja suuntasi auton nokan kohti Kokkolaa.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 20.07.2011 klo 15:16

Kuningas Artturi ja pyöreän pöydän ritarit

Viime kesänä treffeillä tapasin Artturin joka oli juuri tullut äitinsä luota uuteen kotiinsa.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 13.07.2011 klo 16:14

Yöttömän yön taikaa, osa 2: lauantai ja sunnuntai

Loppu juhannus me oltiin ihan vaan mökillä. Mä kävin kyllä tutustumassa naapureihin mutta sen kauemmas ei menty (emäntä ja isäntäkin kävi tutustumassa niihin mun avulla). Syötiin hyvää ruokaa ja uitiin ja saunottiin ja mä autoin kaikenlaisissa hommissa mitä kotona ei tehdä (pöydän hiomisen ajaksi mut tungettiin mökkiin sisälle etten olis ihan puupölyssä).
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 13.07.2011 klo 16:05

Yöttömän yön taikaa, osa 1: perjantai

Hui kuinka nopeasti aika menee kesäisin! Vaikka aivan äsken oli juhannus niin nyt jo eletään melkein heinäkuun puoliväliä. Korkea aika kertoa meidän juhannustouhuista siis. Juhannusaattona eli perjantaina me pakkasimme auton täyteen heti aamusta.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.