Ohjeet ja säännöt
Takaisin
JUNNUPALSTA - Torstaina, 22.09.2016 klo 21:09

Virtuaalikennel?

Vargaa

Vargaa
Viestimäärä: 1

VIRTUAALIKENNEL? - Torstaina, 22.09.2016 klo 21:09  
+
0
Kajahduksen virtuaalikennel on uusi eikä-niin-kiiltävä kennel, jossa hoitajat tarinoiden kirjoittamisen lisäksi lukevat niitä - ja päättävät valinnoillaan niiden kulun. Koirien kanssa touhutaan niin harrastusten kuin leirienkin parissa. Hoitomerkintöjen kanssa voi olla luova monin eri tavoin; voit kirjoittaa, piirtää tai vaikka leikellä lehtikuvista kasaan suloisen maisemakuvan - taivas on rajana!
Interaktiivisten tarinoiden idea on pelimäinen; lukija tekee valintoja, ja tarina muokkautuu uniikiksi niiden mukaan. Tarinan varrelta voi löytyä kuvia tai esineitä, jotka myöhemmin ilmestyvät kaappiisi näkyville.
Interaktiivisten tarinoiden lisäksi Kajahdus on koti ja kuntoutuspaikka rescuekoirille. Ne saavat hoivaa ja lämpöä ja tueksi rauhallisen koirakaverin. Tukikoirien hoitajaksi voi alkaa heti, ja kun hoitsullesi annetaan hoivattava, saat olla mukana sen kuntoutuksessa. Koirien kanssa voi touhuta vaikka sun mitä ja harrastaakin pystyy. Kennelinä toimimisen lisäksi Kajahduksesta löytyy tietoa ja linkkejä rescuekoira-ja eläintoiminnasta Suomessa sekä infoa siitä, kuinka voit itse auttaa kodittomia.

Virtuaalikennel on hyvä ratkaisu niille, jotka haaveilevat omasta koirasta. Opit tarinoita lukemalla ja kirjoittamalla koirista paljon, ja oman hoitokoiran kanssa seikkaileminen, oli se ruudulla tai oikeassa elämässä, on aina hauskaa!

KENNELIIN TÄSTÄ

 
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26153
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5811
Viestejä yhteensä543785
Uudet käyttäjät tänään2
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263739
(Tilastot päivitetty viimeksi 30.09.2020 klo 16:45)