Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KOULUTUS JA KäYTTäYTYMINEN - Perjantaina, 05.10.2018 klo 20:40

Koirat tappelevat keskenään

ss2

ss2
Viestimäärä: 1

KOIRAT TAPPELEVAT KESKENääN - Perjantaina, 05.10.2018 klo 20:40  
+
0
Meillä siis kaksi parson russelin terrieriä, poikaa. Toinen on 8 vuotias ja toinen täyttää pian 2. Nuorempi on koko ikänsä ollut meillä ja hankittiin tuo vanhempi sitten kun nuorempi oli ihan pentu eli ovat käytännössä koko nuoremman elämän ajan olleet yhdessä ja kavereita. Nyt kuitenkin kun nuorempi on varttunut aikuiseksi niin pyrkii ilmeisesti nostamaan asemaansa laumassa. On ollut jo monta tappelua lyhyen ajan sisällä. Ja ihan jopa ilman sen suurempaa syytä. Esimerkiksi jo namien haju tai toisen koiran silittäminen on ajanut yhteenottoon.
Nuorempi kävi juuri kastroitamassa jotta rauhottuisi. No, kuitenkin tossa just äsken oli taas ärhäkkä niin että pojat olivat eripuolilla porttia ja räyhäsivät - onneksi oli portti välissä niin eivät tällä kertaa päässeet toisiinsa kiinni.
Ja kun näiden terrierien tappeluhan on sellaista että leuat pureutuu nahkaan ja menee lukkoon eli siinä on monta kertaa tullut pahoja haavojakin eli koirien ei voi vain "antaa rauhassa selvittää välejään tappelemalla".
Niin miten nyt saataisiin tuo nuorempi tajuamaan että hän on alempana ja vanhempi on johtaja? Ollaan yritetty ainakin antaa ruoka niin että vanhempi saa ensin ja sitten vasta nuorempi. Ollaan pidetty koiria eri kerroksissa ja ruokittu eri aikaan. Lenkille meno yhdessä onnistuu mutta sisätiloissa oleskelu tuottaa yhteenottoja. Mutta aika vaikeaa tulee olemaan jos täytyy tästä lähin aina pitää koirat erossa toisistaan, varsinkin kun ovat ennen tosi hyviä kavereita olleet.
Joten tarvitsemme apua tässä välien selvityksessä. Miten saadaan oikaistua vanhempi selvästi johtajaksi ja nuorempi alemmaksi? Ei huvittaisi lupua toisesta, mutta se alkaa pikku hiljaa vaikuttamaan ainoalta vaihtoehdolta jos ei löydy ratkaisua. :(

eiueiuya

eiueiuya
Viestimäärä: 1

VS: KOIRAT TAPPELEVAT KESKENääN - Torstaina, 11.08.2022 klo 06:55  
+
0
Wow, marvelous blog format! How lengthy have you ever been blogging for? you make running a blog look easy. The entire look of your website is excellent, let alone the content!
Also visit my web page - voip phone system service provider

dansonpasquale

dansonpasquale
Viestimäärä: 10

VS: KOIRAT TAPPELEVAT KESKENääN - Maanantaina, 16.10.2023 klo 11:52  
+
0
What a fantastic blog layout! For what period of time have you been blogging? You make maintaining a blog seem so simple. Your website, including its layout and content, is fantastic.
wordle today

neenonw89

neenonw89
Viestimäärä: 2

VS: KOIRAT TAPPELEVAT KESKENääN - Tiistaina, 26.12.2023 klo 04:12  
+
0
Erilliset tilat: Varmista, että koirillanne on omat tilat ja lepopaikat, joissa ne voivat olla erillään toisistaan tarvittaessa duck life Valvonta: Valvo koirienne välistä vuorovaikutusta tarkasti ja puutu heti, jos huomaat merkkejä mahdollisesta konfliktista.

 
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä28260
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä6363
Viestejä yhteensä545821
Uudet käyttäjät tänään1
Viestiketjuja aloitettu tänään3
Viestejä kirjoitettu tänään9
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös265927
(Tilastot päivitetty viimeksi 23.05.2024 klo 19:30)