Ohjeet ja säännöt
Takaisin
TERVEYS - Tiistaina, 22.05.2018 klo 22:10

Koiran juominen nukutuksen jälkeen?

Tiuskii

Tiuskii
Viestimäärä: 1

KOIRAN JUOMINEN NUKUTUKSEN JäLKEEN? - Tiistaina, 22.05.2018 klo 22:10  
+
0
Koska pitäisi olla huolissaan koiran juomisesta leikkauksen/anestesian jälkeen? Koira siis nukutettu ja hammas poistettu eilen (22.5) iltapäivällä ja heräillyt anestesiasta puoli viiden aikoihin. Ollut luonnollisesti hyvin tokkurassa koko illan, käynyt pissalla, mutta ei ole tähän mennessä juonut yhtään vettä. Yhden makkaran siivun söi, ruoka ei ole maistunut joka taitaa olla ihan luonnollista, mutta tuo juominen huolettaa? Koska siis pitäisi huolestua? Koiralla siis ensimmäinen nukutus vuosiin enkä yhtään muista kuinka edellisellä kerralla meni... Kanyylista uskoisin menneen iv:sti nesteytystä.

Alonso

Alonso
Viestimäärä: 4

VS: KOIRAN JUOMINEN NUKUTUKSEN JäLKEEN? - Tiistaina, 20.11.2018 klo 21:50  
+
0

Tiuskii kirjoitti:

Koska pitäisi olla huolissaan koiran juomisesta leikkauksen/anestesian jälkeen? Koira siis nukutettu ja hammas poistettu eilen (22.5) iltapäivällä ja heräillyt anestesiasta puoli viiden aikoihin. Ollut luonnollisesti hyvin tokkurassa koko illan, käynyt pissalla, mutta ei ole tähän mennessä juonut yhtään vettä. Yhden makkaran siivun söi, ruoka ei ole maistunut joka taitaa olla ihan luonnollista, mutta tuo juominen huolettaa? Koska siis pitäisi huolestua? Koiralla siis ensimmäinen nukutus vuosiin enkä yhtään muista kuinka edellisellä kerralla meni... Kanyylista uskoisin menneen iv:sti nesteytystä.Meillä koira ei juonut koko päivänä hampaanpoiston jälkeen (hammas poistettiin aamusta), oli kyllä saanut hyvin nestettä tipassa. Ruutalla annettiin jonkin verran suoraan suuhun, mutta siinä vaiheessa kun koira rupesi syönään, todettiin että tuskin on enää hammas kipeä ja siis juo myös jos janottaa. Saitteko lappuja kotiin jossa luki annetun nesteytyksen määrät? Me saatiin ja se toi mielenrauhaa.

Kuukio

Kuukio
Viestimäärä: 86

VS: KOIRAN JUOMINEN NUKUTUKSEN JäLKEEN? - Torstaina, 22.11.2018 klo 20:16  
+
0
Eiköhän aloittajan asia ole jo selvinnyt kun hänen koiran leikkauksesta on puoli vuotta aikaa.
"Eikö ole hauskaa, kun on joku, joka kaipaa ja odottaa joka hetki?" - Tove Jansson

Alonso

Alonso
Viestimäärä: 4

VS: KOIRAN JUOMINEN NUKUTUKSEN JäLKEEN? - Perjantaina, 23.11.2018 klo 07:48  
+
0

Kuukio kirjoitti:

Eiköhän aloittajan asia ole jo selvinnyt kun hänen koiran leikkauksesta on puoli vuotta aikaa.Oho totta! Enpäs huomannut

 
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26151
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5811
Viestejä yhteensä543785
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263739
(Tilastot päivitetty viimeksi 30.09.2020 klo 07:00)