BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Maanantaina, 29.10.2012 klo 14:38

Lunta <3

Vesi on alkanut muuttua uitavasta muodosta juostavaan muotoon ainakin lätäköissä. Lisäksi emäntä on alkanut pukea mua lenkille kun ulkona on jo oikeastaan aika kylmä välillä. Pitkään se on myös kytännyt säätiedotuksia ja mutissut hiljaa että "saisi tulla jo" ja nyt sitä sitten tuli: lunta! Lumi on ihanaa! Sillä sitä voi kaivaa ja siinä voi kieriä ja se tuntuu tassuissa vekkulilta ja sitten on valoisampaa ja emäntä on lenkillä virkeämpi.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 25.10.2012 klo 16:26

Pörröwhippet?

Oon aina halunnu olla huomion keskipisteenä. Jos emäntä ottaa kuvia ruuasta niin mä olen yleensä siinä. Samoin maisemakuvissa ja sisustuskuvissa ja.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Perjantaina, 12.10.2012 klo 21:25

Vielä on kesää jäljellä?

Meillä on ollut emännän kanssa pientä kiistaa viime aikoina. Sinänsä ihan tyhmä juttu, sillä me kiistellään samasta asiasta joka syksy ja joka kevät. Musta aikuisen ihmisen luulis voivan vaan hyväksyä että ollaan eri mieltä tästä asiasta eikä palata siihen aina vaan uudestaan ja uudestaan.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.