BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 31.12.2014 klo 19:29

Kiitollisuutta

Viime vuonna tähän aikaan me makoiltiin pitkin ja poikin ja kuunneltiin musiikkia. Paukkuäreä emäntä oli kiitollinen siitä että me oltiin kaikki yhdessä. Ja toivoi että tästä vuodesta tulisi parempi, paljon parempi.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 17.12.2014 klo 23:23

Shhh! Se nukkuu!

Emäntä poksahti! Sen mahassa on nyt iso reikä eikä sitä saa yhtään talloa tai se kuulemma repeää. Me oltiin pari päivää hoidossa ja sillä aikaa se oli poksahtanut (ei ole enää keskeltä niin paksu) ja se oli tuonu tänne uuden pennun. Se uusi pentu on melkein karvaton ja muutenkin hassu ja siitä kuuluu kaikkia vähän huolestuttavia ääniä.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Maanantaina, 08.12.2014 klo 16:03

Arkistoja: mitä yhteistä on Hallalla ja jääkarhulla?

Ei jaksettu kaivella enempää kesä- ja kevätkuvia kun kummiskin me oikeasti haluttaisiin nyt se talvi! Kantohanget, kimmeltävä lumi, meren aava avoinna silmien edessä, natina tassujen alla, hiljaisuus metsikössä ja ne tuiskut ja pysyt ja kaikki muukin mitä siinä tulee. No ok: ei olis pakko olla niitä myrskyjä, mutta kyllä me niidenkin kanssa pärjätään jos meillä on riittävästi vaatetta.

Kaiveltiin siis lumikuvia.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 07.12.2014 klo 23:20

Arkistoja: mitä ihmettä?

Oho. Meiltä jäi päivä välistä. Joku itsepäisyyspäivä.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Perjantaina, 05.12.2014 klo 19:05

Arkistoja: kevään kaipuu

Kaiveltiin tänään tuoreempia arkistoja ja siis viime kevättä. Emäntää nyppii kamalasti se ettei meillä ole kunnolla lunta ja olis se lumi minustakin tosi paljon kivempaa kuin tää märkä pimeys. Mutta kun ei sitä lunta nyt ole, niin täytyy sitten vaikka muistella kevättä.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 04.12.2014 klo 23:57

Arkistoja: vanhoja ystäviä ja epidemioita

Tänään törmäsin arkistoissa yhteen vanhaan ystävään: Möhkökalaan. Möhkökala oli aika hauska tyyppi ja siitä kuului huikean kiva bojojoing-ääni aina kun sen kanssa leikki (tosin emäntä oli kovasti sitä mieltä että ko ääni vie siltä kaiken uskottavuuden siinä vaiheessa kun se koittaa hoitaa puhelimitse jotain tärkeää asiaa ja sitten me aletaan leikkiä siinä vieressä).

[url=http://www.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 03.12.2014 klo 22:32

Arkistoja: jumissa ja vapaana

Tiedättekö kun joskus käy niin että joku ihana tavara tai herkku menee sohvan alle ja sit se on ihan pakko hakea sieltä? Ja tiedättekö miten sitten siellä sohvan alla muistaa että ei mahdu sieltä ulos...
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 02.12.2014 klo 20:42

Arkistojen aarteita osa 2

Jatketaan arkistojen tonkimista. Vuonna 2011 me taidettiin viettää joulu isännän kotikotona ja sieltä on jotain arkistojen helmiä kans, mutta niitä me ei nyt näytetä kun mä en ole niissä olleskaan pääosassa! Mutta koska emännän ja isännän kotikotien välillä on semmoiset 530km niin meilläpä on usein ollu joulu kahdesti. Ja koska emäntä tykkää kamalasti joulusta ja isäntäkin tykkää siitä silleen normaalisti ja meistä on aina kivaa saada lahjuksia ja herkkuja niin sehän onkin aivan mainio ratkaisu.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 02.12.2014 klo 00:14

Arkistojen aarteita 1

Heipsan!

Me on kovasti mietitty emännän kanssa että oispas kivaa tehdä joulukalenteri, muttaku ei me ehditä! Ja ei me uskalleta luvata kun se emännän pallo voi poksahtaa koska vaan. Eikä meilloo oikein ideaakaan. Muttaku me haluttais.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.